1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Kurt ,
Tønsberg

+
Beliggenhet og rengjøring
-
Bedre stoler i uteområdene

Bekreftet gjest: 2019-07-10


8 av 10

Bjørn,
KONGSBERG

+
rolige og bra beligenhet.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-10


7 av 10

,

+
-
Bedre rengjøring på hotemlrom. Fant masse støv i kriker og kroker

Bekreftet gjest: 2019-07-09


9 av 10

Lars,
Sørreisa

+
Sentral plassering med hensyn til transport. Hotellet ligger i et rolig og stille område med kort vei ned til en fin strand. Variert og god mat.
-
De ungdommene om underhold rundt bassenget på dagtid kunne ha dempet musikken litt når det ikke var aktiviteter. Ble sliten av konstant høy musikk hele dagen ved bassenget. Ellers ingen forslag til forbedting.

Bekreftet gjest: 2019-07-09


7 av 10

Tony,
Alta

+
God mat og drikke, bra for barn. Rent og pent.
-
Lavere lydnivå, spesielt i restauranten under måltidene. Også høy musikk i bassengområdet.

Bekreftet gjest: 2019-07-03


5 av 10

Siri,
Verdal

+
Utsikten fra leiligheten
-
Bredere utvalg på maten for barn.

Bekreftet gjest: 2019-07-03


7 av 10

Cathrine,
Ulefoss

+
Fine bassenger, gode senger på store fine rom. Ryddig og fint på området. Pluss for god airconditionen hele døgnet uten ekstra kostnad.
-
Det var lite variasjon i maten, det ble til at vi dro ut å spiste flere dager. Endel rusk og søppel i bassenget iløpet av dagen som burde vært fanget opp. Det bør være mulighet for å ta en dusj før flytur hjem hvis man har sent fly, dette fant vi ikke. En dag til lunsj lå det mat på gulvet ved buffeen hvor av jeg skle og falt og tallerken med mat falt bortover golvet og jeg fikk smerter i en fot, de ansatte var ikke interessert i hvordan det gikk,men av å rydde opp fortest mulig. Var andre gjester på hotellet som tok seg av meg. Heldigvis gikk det fint, men endel av hotellets ansatte kan for lite engelsk til å kommunisere med gjestene og jeg tror det er grunnen til at de trakk seg unna.

Bekreftet gjest: 2019-07-03


8 av 10

Sølvi,
BJERKVIK

+
Rommet var stort og hadde super aircondition og sengene var store og gode å sove i. Hyggelig og engasjert renholder. Veldig bra beliggenhet Ryddig og rein matsal. Rikelig med mat
-
Baren bør ikke blande drinker med 3/4 sprit i. Drikkedispenserne bør smaksettes mer. Renholderne bør vente litt lengre fra de banker på romdøren til de går inn. Mye lyd fra reinhold fra i 7-8 tiden på morgenen.

Bekreftet gjest: 2019-07-02


10 av 10

Rolf,
Stavanger

+
Tilbaketrukket og rolig. Romslig. Klasse.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-30


9 av 10

,

+
Fint anlegg. Rent og pent overalt. God variasjon av god mat. GODE senger
-
Ikke så utvannet brus,- ikke alle som drikker alkohol til maten. For høy musikk mtp underholdning på kveldstid.

Bekreftet gjest: 2019-06-30


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

761 vurderinger
Utmerket
 
331
Veldig bra
 
263
Bra
 
102
Mindre bra
 
33
Dårlig
 
32

Fem siste vurderinger

02.07.2019

Innlegg av Helene C

Vil komme tilbake!

Hadde et supert opphold her! Rommet var stort og moderne. Renholdet var supert og renholderne var hyggelige. Maten var variert og fantastisk god! Resepsjonistene var veldig hyggelige og hjalp oss alltid hvis vi lurte på noe. Alt i alt så var dette en fantastisk plass, men det som drar noe ned er at det var høyt støynivå rundt bassenget fra anleggene rundt. En annen ting er at treningsutstyret kunne hvert oppgradert, da mye av dette var gammelt og ødelagt. Men ellers, fantastisk! Kommer tilbake

 
29.06.2019

Innlegg av 166frodes Hamar, Norge

Meget bra hotell.

Toppscore for beliggenhet, renhold og rom. Maten (middag) var kanskje litt lite variert, men alt var godt og fint tilberedt. Stor og fin frokostbuffet. Veldig hyggelig betjening over alt, selv om enkelte var relativt dårlig i engelsk. Bassengområdet var meget bra og rent, og ikke for overfylt. En ting som trekker ned er altfor høy musikk på dagtid/ettermiddag! Alle regner med litt støy når det er show, men de MÅ skru ned volumet på dagtid! Alt i alt en veldig bra hotellopplevelse, kan trygt anbefales!

 
16.08.2018

Innlegg av Marianne K

Bråkete

Hotellet og rommene var bra, men alt for mye støy rundt bassengområdet. Roping i høytaler og musikk på full styrke. Umulig å få solseng om du ikke står opp kl 06 på morgenen. Maten var ok, men vinen smakte forferdelig.

 
14.06.2018

Innlegg av Anne E Oslo, Norge

Vi anbefaler Tiara Beach.

Vi trivdes godt på Tiara Beach. Alt er blitt mye bedre. Dette var vår tredje besøk på Tiara Beach og vi kommer tilbake.Vi kan trykt anbefale dette hotellet for andre. Rommene er nyoppusset,lekkert intriør, gode senger og fine farger. Maten er veldig god,kjøkkenet fortjener 5 stjerner.God vin.God service. Men noe kan likevel bli litt bedre,stolene på balkongene var ukomfortable,manglet armlener. Hørte flere andre gjester mente det samme som oss.Så komfortable stoler er på ønskelista.

 
11.01.2018

Innlegg av Anne E Oslo, Norge

Dårlig Vin til all inclusive.

Snart har det gått 2 år siden vi og våre venner var på Tiara Beach. Vi hadde et fint opphold med all inclusive. Men vinen Tiara Beach hadde var desverre som tynn saft. Nå skal vi på ferie igjen. Tidligere har vi også bodd på Barcelo Royal Beach,som hadde nydelig vin til all inclusive. Men der var det dårligere renhold. Så nå er det vanskelig å velge. Vi planlegger vår ferie til mai-juni 2018. Så vi er spente!! Har Tiara fått bedre vin ??