LTI Neptun Beach

Hotellet LTI Neptun Beach passer for deg som ønsker god beliggenhet i Sunny Beach, med nærhet til strand og fornøyelser i sentrum. Bassengområdet byr på en flott utsikt over havet og omringes av frodige planter. Sandstranden har du også rett ved. All Inclusive er inkludert, og det finnes mulighet for å bo i både leilighet og dobbeltrom.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer hvorav 2 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer hvorav 1 barn. Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

LTI Neptun Beach har en fantastisk beliggenhet i Sunny Beach, rett ved stranden som ligger på den andre siden av strandpromenaden. På stranden finnes det solsenger og parasoller til leie. Bassengområdet er omringet av planter og har en flott utsikt over havet. Solsenger og parasoller er gratis og i poolbaren serveres forfriskende drikker. Håndkleservice mot avgift. Hotellet har også et innendørsbasseng og jacuzzi.

Hotellets restaurant har utsikt over havet og i hagerestauranten serveres tradisjonelle retter fra Bulgaria. Det finnes også en snackbar og en lobbybar.

Første besøket ved hotellets treningsrom er gratis, deretter mot avgift. Det finnes andre gratis aktiviteter som minigolf, bordtennis, aerobics og vanngymnastikk. Ønsker du å slappe helt av finnes det massasjebehandlinger, dampbadstu, skjønnhetsbehandlinger, manikyr og pedikyr mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. For barn finnes det en barneklubb med engelsktalende personale. Gratis WiFi på hotellområdet. Parkering på hotellet mot avgift.

I nærheten av hotell LTI Neptun Beach finnes det mulighet til å leie sykkel (ikke i hotellets regi) og ved stranden tilbys vannaktiviteter mot avgift, samt et diskotek. Fra hotellet er det gåavstand til sentrum i Sunny Beach der det finnes et godt utvalg av restauranter, barer og andre fornøyelser.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Sen frokost kl. 10.00-11.00.
  • Snacks kl. 11.00-14.30.
  • Iskrem kl. 09.00-18.00 samt under middagsbuffén.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Kaffe og kaker kl. 15.00-17.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.00-21.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker i baren ved utendørsterrassen kl. 10.00-23.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker i poolbaren kl. 9.00-18.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.