1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
4,0 / 10
Service
 
7,6 / 10
Fasiliteter
 
6,6 / 10
Mat og drikke
 
5,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
6,6 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Kjell,
Haugesundølonl

+
Serviceni
-

Bekreftet gjest: 2019-07-24


5 av 10

Randi,
Øra

+
Rommene. At det ligger på stranda.
-
Bemannet resepsjon. Renhold. Bedre oppfølging av solsenger ved bassenget, mange var reservert men ikke brukt.

Bekreftet gjest: 2019-07-10


10 av 10

Tor ,
Notodden

+
Veldig god service og gratis kjøling på rommet l stua og soverommet, veldig stilfullt Hotell og 1 min til stranda og nydelig strand og siden vi hadde spandert tur på jentungen min som er enslig med 3 barnebarn var det en god start for de til og fortsette og reise til syden siden det var første gang for de
-
Det går hører ikke hjemme og ikke få rommet vasket på en uke selv om det blei gitt beskje så vi vasser i sand støv, men fikk nye håndklær ofte

Bekreftet gjest: 2019-06-30


7 av 10

Charlotte,
Stavanger

+
Store og fine rom
-
Vaskedame kunne godt komt innom mer enn en dag, ble en veldig stor søppelhaug tilslutt.

Bekreftet gjest: 2019-06-26


6 av 10

June,
Stord

+
Store leiligheter og nærheten til stranden Topp utsikt Aircondition både i stue og soverrom
-
Det var for lite kjøkkenredskaper i leiligheten Det var for lite stoler på balkongen Rengjøringspersonalet «glemte» rommet vårt flere dager og gjor generelt en dårlig jobb, ingen av rengjøringspersonalet kunne engelsk som gjorde det vanskelig å kommunisere med de. De var også svært gjerrig på toalettpapir. Det er også alt for få solsenger ved hotellet og de fleste var til en hver tid opptatt av dolk som ikke brukte de. Hotellpersonalet burde ryddet vekk håndklær der solsengene ikke var blitt brukt på 1/2 time

Bekreftet gjest: 2018-08-14


9 av 10

Nils,
Kjørsvikbugen

+
Vi hadde et stort rom med 3 balkonger og 2 bad med utsikt utover stranden og havet. Nydelig.
-
Rommene må vaskes bedre. D var skittent både på gulv og vegger.

Bekreftet gjest: 2018-08-14


10 av 10

,

+
Flott hotell
-
Fekk bare skjitne hånduker med vaske dama....dårlige greier!!

Bekreftet gjest: 2018-08-14


8 av 10

Mona ,
Molde

+
Helt klart rommene
-
Trodde de hadde egen strandsone som bildene viser. Det var bet hver dag på stranda utenfor hotellet. Bare noen få solsenger på bassengområdet. Alt for lite med andre ord. Vi ble henvist fra apolloguiden til feil inngang på hotellet og måtte lete oss frem til rett inngang. Vi måtte gå helt rundt.

Bekreftet gjest: 2018-08-07


5 av 10

,

+
Lå på stranda
-
Vi ble forespeilet en leilighet på ca 59 kvm. Den var nok ca 35. Rengjøringen var slett. Vi fikk rene håndklær hver dag, men da vi kom var ikke leiligheten vasket. Det var sand alle steder. Kunne ikke gå bærføtt inne da en ble full av sand. Skuffene for klær var ikke rene, sand i de også. Gulvet ble støvsuget kun i midten 1 gang i løpet av 1 uke. Reiser aldri tilbake dit.

Bekreftet gjest: 2018-08-07


10 av 10

Audun,
Trondheim

+
Flott hotell med god beliggenhet i et rolig strøk.
-
Etter opplysningene skulle det være regjøring 7 dager i uken. Rengjøring var helt fraværende. Oppredning av seng 2 ganger.Ikke bytte av sengetøy og ikke rengjøringav verken gulv eller bytte av sengetøy.Kun rene håndklær,og etterfylt toalettpapir.

Bekreftet gjest: 2018-07-10


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 3/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

50 vurderinger
Utmerket
 
20
Veldig bra
 
7
Bra
 
9
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

10.09.2017

Innlegg av stines230 Andenes, Norge

En uke i avslappningsmodus😊

Kjempefin leilighet med super utsikt, veldig kort vei til stranden og til butikker:) Bassengområde med solsenger og bassengbar, men i og med at stranden er så nær, var det minimalt med mennesker i bassengområdet.. Vennlig og blid betjening på hotellet:)

 
16.07.2017

Innlegg av wihans Lillehammer, Norge

Ikke fornøyd

Verandaen var ikke rengjort når vi kom. Den så ikke ut med fugleskitt, fjær og rester av småfuglegg. Det ble riktig nok sopt dagen etter, men ble ikke vasket under vårt opphold. Dårlig trykk på vannet slik at en ikke kunne dusje til tider. Et pluss for rene håndklær hver dag. Lite solstoler, men det var kort vei til stranda med veldig dyrt å leie solstoler/parasoll.

 
02.09.2014

Innlegg av Runar G Oslo, Norge

Bra men ok

Bygget er det ingen ting å si på, flotte lokaler og flotte store rom, kjemperent og pent. litt merkelig at det er ingen skikkelig spisested på hotellet, frokosten blir levert på døra i 10 tiden :) masse mat, nok i massevis. Personalet på hotellet har desverre ikke vært på smilekurs, de virker å syntes at vi turister er litt slitsomme :) unntaket var i bassengbaren, der jobbet et par stykker som åpenbart var gla i å prate med folk, likte ekstra godt at det nå fra 2014 var Nordmenn på hotellet, Nordbaggar er populære i Bulgaria :)

 
02.08.2019

Innlegg av Csaba S Budapest, Ungarn

Nice hotel

Great Everything was great again. The foods are delicious, the rooms clean nice view to the beach. The sand beach is just 20meter walk, the city centre is 20min walk,... Az ott-tartózkodás dátuma: 2019. július

 
19.07.2019

Innlegg av Michelle M Blackburn, England, United Kingdom

hit and miss

just had twelve days here management nick fantastic bloke cleaning lady never saw her lack of sunbeds no entertainment shame really as hotel is beautiful rooms beautiful justs needs sun loungers on the beach provided by the hotel as there is no room by the pool and better cleaning staff as depending on what floor you were on you got better service some entertainment would be good and better wifi this would of made my stay complete if you want a beautiful setting this is the place as view from balcony breathtaking and plenty on your doorstep