1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,3 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Service
 
6,8 / 10
Fasiliteter
 
7,0 / 10
Mat og drikke
 
6,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,7 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Mariann,
Borgenhaugen

+
Fin hage, rolig og mulighet for skygge. God hygiene i restauranten og mye betjening. Kort vei til flott strand.
-
Bedre mulighet for å dusje etter at man har sjekket ut. Finnes bare en kald dusj ute uten skjerming. Få bort teppegulver eller ta hensyn til ønsker om å unngå rom med tepper. Forby hunder inne på hotellet. Person bodde med to hunder i område med tepper på rom og i gangen. Flere solsenger. Utvide middags servering til litt sener på kvelden. Hadde vært kjekt med en bar liste med forslag på hva de kunne servere på all inclusive.

Bekreftet gjest: 2019-07-28


7 av 10

Gun,
Sandnessjøen

+
-
Generelt dårlig engelskkunnskaper på personalet, og lite smil fra resepsjonen de få gangene vi henvendte oss dit for små spørsmål

Bekreftet gjest: 2019-07-24


7 av 10

Lisbeth,
Tromsø

+
-
Skifte av sengtøy bør være hver annen dag når det er så varmt. Da skal ikke laken bare hives på sengen. men legges på. Det er da ikke noe god service at vi sjøl skal ta på laken.

Bekreftet gjest: 2019-07-23


6 av 10

Eivind,
Narvik

+
Sentrumsnært
-
Mer variert mat. Ble mye det samme hvær dag. Muligheten for å bestille matpakke med drikke ved ankomst. Vi hadde veldig sen ankomst og kunne tenkt oss enn liten kveldsmat før vi la oss. Litt mat,frukt og drikke i kjøleskapet ved ankomst hadde gjort seg.

Bekreftet gjest: 2019-07-23


8 av 10

Julie,
Lofoten

+
-
Senga kunne vært bedre

Bekreftet gjest: 2019-07-23


8 av 10

,

+
Nært havet.bassenget.
-
Bedre mat.hyggeligere folk som jobber på hotellet..syns at personalet som jobbet i baren kunne vært hyggeligere og ikke drikke alkohol når dem er på jobb..å man kunne fått drikke i glass og ikke i plastkopper..bedre meny innen hva dem har i baren..av drinker og cocktail..spurte man fikk man svar på dårlig engelsk eller at personen ikke kunne engelsk..å man fikk sure respektløst blikk når man ikke forsto.. Betjeningen i matsalen burde ta seg tid til å faktisk vente til man var ferdig å spise før dem ryddet bordene..hadde tilfeller der man så vidt hadde satt ned et tomt glass på bordet før d var tatt fra meg..

Bekreftet gjest: 2019-07-23


1 av 10

Karin,
Bjerkvik

+
Nærhet til stranda
-
Bytt hotell

Bekreftet gjest: 2019-07-23


6 av 10

Maia,
Bergen

+
At det var så nærme alle de kjekke aktivitetene som var mulig å gjøre. At det var lett å få hjelp om vi trengte det.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-17


8 av 10

Liv,
KONGSBERG

+
Kjempe bra mat store rom reint.
-
Ute området hogd ned masse trær som skygget for sola.Det ville også bli bedre plass.Det var alt for lite sol senger til antall mennesker på hotellet.Det var umulig og få seng da alle la håndklær på de.Dette er ikke bra.

Bekreftet gjest: 2019-07-17


2 av 10

,

+
Beliggenhet til stranden
-

Bekreftet gjest: 2019-07-17


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 3,5/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

227 vurderinger
Utmerket
 
50
Veldig bra
 
99
Bra
 
40
Mindre bra
 
20
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

13.08.2019

Innlegg av Norw12

Bra, beliggenhet, men bytt hotell

Ok rom med bra størrelse. Rommene var skinnende rene da vi kom, men så ble de tilsynelatende ikke vasket de neste dagene. Da vi hadde brukt håndduker til å vaske gulvene fikk vi kjeft og beskjed om at vi hadde brukt hånddukene på stranda fordi de var så skitne. Det var faktisk gulvene som de skulle ha vasket som var så skitne. Rengjøringspersonalet tok kun søppel, satt inn nytt dopapir (av og til) og nye håndduker. Vi klaget til slutt på renholdet, og etter det var det upåklagelig. Maten på hotellet var helt forferdelig. Jeg trodde ikke på det jeg hadde lest på tidligere anmeldelser om dårlig mat ettersom jeg ikke er særlig kresen, men dette var dårlig. Vi fikk også skikkelig matforgiftning etter å ha spist burger ved bassenget. Aldri vært så dårlig noen gang, og det tok tre dager av ferien vår. Det eneste positive med hotellet var beliggenheten og at de hadde laundry service. Bassenget brukte vi ikke av to grunner: vannet var nesten melkefarget og der var aldri ledige solsenger. Massevis av håndduker lå utover solsengene, men få mennesker. For vår del blir det aldri mer hotel Dunav eller Sunny beach for den del. Sunny beach er et skittent og lite hyggelig sted. De tar turister for gitt, så det er elendig service de fleste steder. Dra til Nessebar eller Sozopol.

 
08.08.2019

Innlegg av Line K Harstad, Norge

Flott hotell (for eldre garde)

Forventet ikke all verden basert på noen av anmeldelsene her inne. Tok likevel sjansen og hoppet på en restplass, er ikke skuffet. Virker som om de har tatt til seg de negative omtalene, rengjørere jobbet kontinuerlig med å tømme søppel/koste. Maten var god, kunne dog vært bedre merket. Kaffen var ikke god, men vi nordmenn er vel sære der. All inclusive er i realiteten svært begrenset, så det er ikke noe luksus. Det som trekker ned, som har vært omtalt tidligere er enkelte i personalet. Opplevde at ene kvinnelige servitøren nærmest sprang ned en av gjestene, for deretter å gi en surt blikk. Ble ikke voldsomt imponert. De serverer også alt av drikke i plastbeger, noe som jeg anser som supert (med tanke på glassprått rundt bassenget). Jeg reiste sammen med ei venninne, ville nok ikke reist hit med barna. Da ville jeg nok ha valgt en av de store resortene med mer underholdning/aktivteter/badeland. Det er også ekstremt mye røyking på hotellet, men det er vel typisk Bulgaria. Klientellet var også 40+ så dette er ikke et partyhotell.

 
07.08.2019

Innlegg av johannakolsen Fredrikstad, Norge

Passe bra for turen

Uteområdet er fint. Litt få solsenger da man er nødt til å reservere fra tidlig morgen. Med all inclusive får man frokost, lunsj, middag og brus, drinker, varm drikke, pizza, spaghetti og hamburger. Maten er alt i alt god, men ikke helt på topp. Rommene og hotellet generelt er rent og ryddig. Et minus er at sengene ikke henger sammen. Hotellet har veldig god beliggenhet- fem minutter fra stranda og gåavstand til alle slags restauranter og butikker. (Supermarket rett utenfor.) Ta en tur til Gamle Nessebar. Litt dyr taxi dit, tar en time å gå.

 
03.07.2019

Innlegg av Cathrine J

Njaa

Fine bad, virker nyoppusset. Vi fikk rom med vegg til vegg teppe på gulvet. Ikke bra. Hadde all inclusiv, maten var lite variert. Terningkast 3. Fant også hår i pizzaen så litt usikker på hvor god hygienen er. Som overalt ellers var noen av de som jobbet på hotellet veldig hyggelig og smilende. Spes de som jobbet i resepsjons området. Mens andre var umulig å få ett smil fra. Bassengområdet var ok, men ikke spes stort, så må ha litt flaks hvis man skal få solsenger.

 
09.07.2018

Innlegg av Snuppelina Kristiansand, Norge

Rent og sentralt

Rent hotel med daglig rengjøring. Rene solsenger og greit basseng. Kjedelig mat, men helt greit. Gode pizza fra bassengkjøkkenet frem til kl 17 hver dag. Greie rom med Ok størrelse og flott bad. Ligger 15 min gange fra hovedgaten.