1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,2 av 10 Basert på 120 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,2 / 10
Rengjøring
 
6,7 / 10
Service
 
7,1 / 10
Fasiliteter
 
6,6 / 10
Mat og drikke
 
5,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,0 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Bodil,
Hitra

+
Kort vei til stranda. Fine rom.
-
Kunne beskrevet at støyen fra gata var veldig høy nr du hadde rom på framsida av hotellet. Bassengområdet var veldig dårlig, men heldigvis var stranda nær. Personalet blandet seg med gjester og skrålte og snakket veldig høyt i resepsjonsområde så det var umulig for andre å snakke sammen. Måtte be dem om å dempe seg. De ba om unnskyldning Apolloguiden på hjemreisen kunne vært skandinavisk. Hun snakket veldig dårlig engelsk

Bekreftet gjest: 2019-07-24


9 av 10

John Einar,
Trondheim

+
Det må vel bli at det ligger sentralt med tanke på strandpromenaden. Og at det var kort avstand til resten av byen. Det skulle også vise seg at gjestene får rabatt på det du handler i supermarkedet i samme bygg. Siden vi ikke ble henta før klokka 2055 fikk vi, mot en liten avgift beholde rommet til klokka 1800.
-
I kjøleskapet på vårt rom var det sånn at det rant kondens ned på hylla under, fra en liten fryseboks, som var teipa igjen. Det bør også gjøres mer klart, med plakater overfor gjester at toalettpapir etter do besøk må hives i en dunk ved siden av skåla. Dette fordi rørsystemet i Bulgaria ikke har samme dimensjon som i Vest Europa.

Bekreftet gjest: 2019-07-24


5 av 10

,

+
Rent og fint.
-
Bassenget er urent, lite og sengene rundt er ødelagt

Bekreftet gjest: 2019-07-24


10 av 10

Astrid,
Tromsø

+
Meget hyggelig betjening på hotellet. Alle var blide og trivelige. Store familierom med kjøkken, og stor veranda. God frokost og middagsbuffè.
-
Nattevakten da vi ankom hotellet (en ung gutt) skulle ha døgnleie for leie av safe, som viste seg å være gratis. Han skulle loppe oss for 8 leva per døgn i 14 dager. Det blir noen hundrelapper. Vi venta heldigvis til dagen etter, og sparte de pengene.

Bekreftet gjest: 2019-07-23


8 av 10

,

+
Heis
-

Bekreftet gjest: 2019-07-23


8 av 10

Leif ,
Sørreisa

+
Plassering veldig god
-
Mykere madrasser på senga. Hvorfor er sengene så harde over alt?

Bekreftet gjest: 2019-07-23


5 av 10

Kolbjørn,
Lavangen,

+
Var ikke så mye... jo, senga var bra. Bør opplyses at toalettpapiret skal i egen søppeldunk...
-
Bassenget var ikke det største, og mye anleggsjobbing vedsiden av - mye bråk nesten hele døgnet. I brosjyren sto det at vi kunne vente litt... men det var ikke lite bråk. Apollo var ikke tilstede når de skulle være der.. katalogen var på andre siden på det andre hotellet.. dårlig info i resepsjonen, nei dette var amatørlig. Hadde ikke ei rolig uke som jeg hadde forventet. OG en viktig ting.. flyene til BH air (HUFF) å sitte på nedoverturen på en benk på 4 cm uten å kunne regulere setet, ikke bra. Og på hjemturen var det ikke bedre, jo man kunne regulere setet, men det var ikke mulig da ville naboen bak få problem da det var så trangt mellom setene... var ikke noe trivelig flytur..

Bekreftet gjest: 2019-07-23


8 av 10

Dan,
Oslo

+
Beliggenhet ...
-
Utskifting av håndkleet ...

Bekreftet gjest: 2019-07-21


8 av 10

Ingrid ,
Tromsø

+
Kort vei til stranda.
-
Bare gratis internett i resepsjonen. Kunne vært på rommet.

Bekreftet gjest: 2019-07-16


8 av 10

,

+
Beliggenhet
-
Rengjøring av airconditionen

Bekreftet gjest: 2019-07-16


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 3,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 3,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

12 vurderinger
Utmerket
 
3
Veldig bra
 
4
Bra
 
2
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

19.06.2017

Innlegg av MaritG56

Topp hotel

Min mann og jeg har bodd på Briz gjennom flere år og er meget godt fornøyd med servicen,personalet og hotellet .Vi har bodd i de største leilighetene hver gang og følt oss som kongelige .Noe har vi tatt med hjemmefra,som steikepanne og brødkniv.Siden hotellet ligger midt i smørøyet så må man regne med at det er lyder som musikk utenfra .Alt finnes rett utenfor hotellet .Kommer til å bo på Briz neste gang jeg drar til Sunny beach .

 
26.07.2016

Innlegg av EmilR446

Ungdomshotell

Ligger rett på stranden og i umiddelbar nærhet til restauranter, barer, supermarked, minibank samt de klassiske "syden-bodene". Bassenget er svært lite, dermed lite egnet som familiehotell, de fleste som bodde der var ungdommer på "guttetur/jentetur" og derav en del bråk fra altaner o.l. Vi hadde en "større 1.roms leilighet" som var helt adekvat, litt dårlig rengjøring på rommet og internetten var ikke noe spesielt bra. Ikke spesielt lydtette vegger/dører men er man her på "guttetur/jentetur" går det nok fint.

 
18.07.2016

Innlegg av Martinelars1 Trondheim, Norge

Kommer ikke til å bo her igjen!

Beliggenheten er veldig bra! Men ellers er ikke rengjøringen spesielt bra. Sølte en del cola i sengen første dagen og fikk ikke nytt sengetøy før etter 6 dager! Håndklærne blir bare byttet en gang i uken. Er ikke tillat å ha mat eller drikke på rommet (Vi har bare ikke brydd oss om den regelen og de har ikke sagt noe på det, men bare det at det er en regel er helt absurd), får ikke ha flytemadrasser på rommet, de ansatte har ikke styr på noen ting, bassenget er lite og skittent! Internett på rommet koster 150kr per mobil/pc og likevel er det veldig dårlig! Anbefales ikke.

 
24.08.2016

Innlegg av KrisKP1982 Europa

Excellent

This hotel is great, my second visit here, it is very central, right on the beach. Rooms are nice, modern and clean. Staff is great and as a bonus they have free parking. Price is really good too! There is a mini bar witch is very convenient when you don't feel going to the store early am

 
24.09.2015

Innlegg av 714juliane Ålesund, Norge

Ants in the room...

Its very close to the beach, you just cross the shopping street and there you are. The hotel also has a pool but its very small,Me and my husband didnt even try it. Our room was ok, not more or less But,small ants were walking around. Its really loud music from pool bars outside, we had a room on the 1 floor with an ocean/poolbar view. It was not possible to have the door on the balcony open, if you where planning to listen to anything else but the music outside. We kind of had a bad experience in this hotel, on one of our last days we went to the beach, and my husbond went back to use the toilet. He found to cleaners moving furniture out of our room. So we stayed the last days without a sofa only having to sit on our bed. I try to ask why they did this, But the receptionist did not say anything. I only think they could let us know before they do this. Anyways, positive sides: Breakfast is really nice. its near minibank, grocerystore and many restaurants. Our next stay in bulgaria will be in another hotel,