Fakta – Sunny Beach

Mat og drikke:

En 2-retters middag koster ca. 100 kroner pr. person. En øl ca. 10 kroner.

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen i Burgas til Sunny Beach tar det ca. 30 min. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Fram til og med 18. juni er det veiarbeider langs Burgaskysten som vil påvirke transporttiden på dagtid. Fra flyplassen til Sunny Beach tar det ca. 1 time og 30 minutter.

Strender:

Den fantastiske stranden i Sunny Beach er 6 kilometer lang, meget bred, langgrunn og dekket av en finkornet, gyllengul sand.

Uteliv:

Fornøyelsestilbudet er bredt i Sunny Beach. En rekke barer og diskotek, samt et kasino. Fornøyelseslivet kan i høysesong oppfattes som forstyrrende for enkelte nærliggende hoteller. Badeland.

Offentlig kommunikasjon:

Minitog, taxi, hestedrosje og muligheter for sykkelleie. Gode bussforbindelser til Nessebar og Burgas. Taxi mellom Sunny Beach og Nessebar koster ca. 90 NOK.

Aktiviteter:

Forskjellige sportsmuligheter som tennis, jetski, windsurfing og vannski. En stor vannpark i utkanten av Sunny Beach. Det finnes også muligheter for ridning, paintball og seiling.

Betalingsmåter:

Det finnes minibanker for kontantuttak. I tillegg aksepterer enkelte restauranter og forretninger kontant-/kredittkort. Vær oppmerksom på at å veksle kontanter (norske kroner og/eller euro) gir svært dårlig kurs.

Nyttig informasjon:

- På hotellene er det vanlig at man må betale for solstoler og parasoller ved bassenget.
- I månedsskiftet mai/juni kommer det mange bulgarske ungdommer til badebyene for å feire skoleavslutningen. Det kan da bli ekstra livlig på reisemålet.

Areal og innbyggertall:

Sunny Beach er en ren ferieby med ca. 1 500 innbyggere.