Selena Beach

Selena Beach passer for deg som liker litt mindre hotell som passer for hele familien. Her kan dere koble av ved det fine bassengområdet som ligger omkranset av trær og frodige planter. Det er kort vei ned til den brede Harmita Beach. Om kvelden dekkes det til grill-middag under åpen himmel i hagen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. 1-romsleiligheter for 2 personer. 2-romsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 1,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Selena Beach har en herlig beliggenhet ved den brede Harmita Beach i Sozopol. Her er det et bassengområde med barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller. Nede ved stranden er det solsenger og parasoller som du kan leie via hotellet.

Hotellets restaurant Moderato serverer lokale retter og du kan velge å innta måltidene inne eller ute i hagen. Hver kveld tilbys også middag fra grillen.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Deponering mot avgift i resepsjonen. Gratis bordtennis. Jacuzzi og badstue mot avgift. Til nærmeste supermarked er det ca. 100 meter. Hotellet ligger i kort avstand fra sandstranden i Budjaka, som er området mellom den nye og den gamle delen av Sozopol. Lokaltrafikk.

Måltider

Halvpensjon.

Halvpensjonen omfatter:

  • Frokost kl. 8.00-10.00
  • Middag kl. 19.00-21.00