Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 57 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Service
 
7,3 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,7 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Ada,
Tromsø

+
Rommene var store og det var reint.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-02


2 av 10

,

+
-
De som jobber i hotelle var ikke kompetent for å ta imot gjester

Bekreftet gjest: 2019-06-30


6 av 10

Lilija,
Karasjok

+
Området, nærhet av butikker og basseng
-
Mat. Tør ikke å spise der etter at hele familien ble dårlig etter å ha spist ferske og kokte grønnsaker. Kokte? Kanskje de ble kun varmet opp etter middagen dagen før?

Bekreftet gjest: 2019-06-25


5 av 10

Karen,
Ålesund

+
flere bassengområder. Fine leiligheter.
-
Elendig renhold, her er det STORT forbedringspotensial

Bekreftet gjest: 2019-06-25


8 av 10

Karina,
Narvik

+
Fint bassengområde og virket trygt
-
Mulighet til å kjøpe vann/mat ved ankomst. Man ankommer hotellet etter alt av butikker/restauranter er stengt. Må reise inn til byen med taxi for å få tak i vann. Apollo på flyplassen opplyste at å ta ut penger/handle på flyplassen var unødvendig da dette kunne gjøres på hotellet. Stemte ikke, å vi reiste med baby.

Bekreftet gjest: 2018-08-21


7 av 10

,

+
Beliggenhet og at alt nødvendig var tilgjengelig.
-
Kurse betjeningen i service. Veldig mange opplevde vi som direkte sure! Ikke bra!! Det er også en god ide å ha vann tilgjengelig for sein ankomst. Vi måtte ta taxi enn til Sozopol kl 23.30 fordi ingen kunne hjelpe oss med en flaske vann. (Prøvde på restauranter og barer, men det var uaktuelt siden de var stengt.

Bekreftet gjest: 2018-08-11


8 av 10

Torgeir ,
Karlstad

+
Ny vaskemaskin og mikroovn. Alt som trengs for matlaging. Air-condisjonen fungerer utmerket. God plass i leiligheten. Stor veranda.
-
Ikke noe spesielt.

Bekreftet gjest: 2018-08-07


3 av 10

Helle,
Haugesund

+
Bassenget
-
Litt mere service innstilte ansatte. som ikke var vennlig i det hele tatt. Ikke flink til å ta imot kritikk,

Bekreftet gjest: 2018-08-07


8 av 10

Tove,
Midsund

+
Rent og fint over alt. Alltid ledige solsenger selv om vi var 5 i reisefølge. Godt tilrettelagt slik at man lett kommer seg til Sozopol sentrum enten med taxi eller minitog som gikk hver 1/2 time.
-
Vis bilde over hvor stort området egentlig er.

Bekreftet gjest: 2018-08-07


9 av 10

Siv,
Hatteng

+
Nert strand/basseng. Flere butikker inne på området
-

Bekreftet gjest: 2018-07-31


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

233 vurderinger
Utmerket
 
105
Veldig bra
 
77
Bra
 
24
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

07.08.2018

Innlegg av helle490 Haugesund, Norge

Ikke som forventet.

Vår familie på 7 stk med store og små er nettopp kommet hjem etter en uke på Santa Marina. Vi kan ikke skjønne hvorfor denne plassen har så høy score, for det fortjener den ikke.Vi hadde 2- ett roms leilighet. Jeg måtte bytte rom tre ganger på den uken. Det første rommet var så skittent i dusj, vask , oppvaskkum, samt at det luktet kloakk. Vi byttet til ett større rom, men etter to dager så fikk vi ikke bo der. Vi fikk at vi måtte flytte tilbake til det første rommet vi fikk, men med en datter med allergi så kunne vi ikke det. Etter en liten diskusjon, så fikk vi ett annet rom som vi var fornøyd med. Men det lå i 4 etg og uten heis, så ble det en del trim .Sengene er kjempehard å ligge på. Dette ga jeg beskjed om når jeg sjekket ut, og da sa de at dette var det mange som klaget på. Lite smil å se blant de ansatte, så nesten ut som om de ønsket seg en helt annet plass. Basseng baren hadde enkel meny, bestilte veg burger, som jeg syntes var veldig god helt til jeg fikk kald burger. Klaget på at burgeren var kald og da varmet de den i micro ovnen. De varmen den med servietten på, og da ble brødet bløtt og servietten hang seg fast i brødet. Da jeg klaget igjen så ble servitøren sur, og sa at jeg måtte skjønne at den ble litt kald når hun måtte løpe fra den ene restauranten til den andre med burgeren. Men nei dette holder ikke mål. Babysengen vi hadde bestilt kom etter tre dager. Jeg kommer nok desverre ikke tilbake til denne plassen. Veldig mye trapper og bakker anbefales ikke vist man har dårlige bein.

 
12.07.2018

Innlegg av Balsfjord

En ukes ferieopphold i leilighet.

Hotellet var ikke som forespeilet. I info på nettet er det ikke bilder av "landsbyen". Og det var ikke sandstrand, som kartet vi fikk viste. Men forøvrig bra sted å bo. Fint område, 2 km fra Sozopol sentrum og gamlebyen.

 
16.07.2017

Innlegg av Rune B

Ferie

Hadde 5 dager på et hyggelig feriested, rent og pent. Spiste på de fleste resturantene. Variert service da de ansatte kunne til tider dårlig engelsk. Fik surt lam en gang men ble raskt byttet til noe annet. Stedet kan anbefales. Et fint familie feriested.

 
20.01.2017

Innlegg av Stine R Stamsund, Norge

Flott

Kjempe flott og rent hotell. Rommene er veldig store. Vi ble veldig overrasketnår vi så størrelsen. Vi forelsket oss i den lille pizza restauranten på området. Bra og rolig plass. Vi dro som ett par men passer veldig bra for familier. Mye russere men rolig. Anbefales😄

 
08.08.2016

Innlegg av 158linaf Trondheim, Norge

Kjempefint!

Leiligheten var kjempefin. Det var rent og ryddig, med daglig rengjøring. Fikk også nye håndklær hver dag. Bassengområdene var også veldig fine, men var litt vanskelig å finne ledige solsenger da vi var 6 personer. Resturantene hadde stort utvalg. Stort pluss at det er matbutikker på området, da det ligger litt utenfor byen.