Santa Marina

  • • Store leiligheter
  • • Barnevennlig
  • • Kort vei til stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Santa Marina ligger i rolige omgivelser i utkanten av Sozopol. På hotellområdet er det hele fem basseng, flere restauranter, barneklubb og et spa med herlige behandlinger. Har du lyst på shopping ligger Sozopols sentrum i gangavstand og byr på et stort utvalg.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 4-5 personer/4-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Rommene var store og det var reint.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Santa Marina er et stor hotellanlegg fordelt på flere bygninger. Hotellet har totalt fem basseng hvorav to av disse er barnebasseng (ca. 0,5 meter dype). Gratis solsenger og parasoller. Flere poolbarer.

Bufférestauranten Apollonia serverer lunsj med klassisk mat fra Balkan. Veranda er en à la carte-restaurant med asiatisk meny og sushi. Restaurant Viva Mare serverer mat inspirert av middelhavslandene og grillretter. Pizzabaren Casa Mia har pizza, salat og iskrem. Flere barer.

Gratis WiFi ved bassengene, i lobbyen og i restaurantene. Døgnåpen resepsjon. Enkelt trimrom, tennis og bordtennis mot avgift. Spa med ulike behandlinger mot avgift. Badstue og massasje mot avgift.

To lekeplasser på området. Aktivitetsledere for lek og sport fra 4 år. Yngre barn kan delta i selskap med voksne. Ca. 150 meter til stranden, avhengig av hvor på hotellområdet du bor, med utleie av solsenger og parasoller. Gangbro leder over veien for å nå stranden. Ca. 2 kilometer til sentrum med et stort tilbud av restauranter, barer og ulike aktiviteter. Mange trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Minimarked ved hotellet. Trafikkert vei utenfor hotellet, men eventuelt støy fra denne høres ikke inne på hotellområdet.

Måltider

Ingen. Frokostbuffé mot tillegg.