Reisemål – Bulgaria

reisemål sortert etter

Vil du tilbringe dagen på en lang, herlig og barnevennlig sandstrand så skal du bo i Sunny Beach. Når kvelden lir på byr Sunny Beach på uteliv med fornøyelser, barer og restauranter.

Mer om Sunny Beach 10 hoteller fra 3 127 NOK

Sør for Sunny Beach ligger Nessebar og Pomorie på hver sin halvøy. Begge småbyene har bevart sin opprinnelige sjarm og har en gammel bydel med hyggelig brosteinsgater og gammel arkitektur. I tillegg har de herlige strender og et variert utvalg av adspredelser og uteliv.

Mer om Nessebar & Pomorie 8 hoteller fra 3 288 NOK

Genuine, lille Obzor kan smykke seg med kystens lengste sandstrand. Her bor du bekvemt med All Inclusive eller på Apollos Favorite-hotell, og velger selv om du vil være aktiv eller bare slappe av i skyggen av en parasoll.

Mer om Obzor 2 hoteller

Sozopol er helt klart en av Bulgarias mest sjarmerende byer. Den har bevart sin historiske arv, både hva gjelder arkitektur og atmosfære. Du har også flere herlige strender å velge mellom.

Mer om Sozopol 6 hoteller fra 3 374 NOK

Til Sveti Vlas reiser du når du vil ha det fredelig og rolig i ferien. Området er som skapt for avkobling, men vil du ha litt mer fart og fornøyelser, er det kort vei til Sunny Beach med sitt store utvalg av restauranter, barer og butikker.

Mer om Sveti Vlas 2 hoteller fra 2 841 NOK