1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Obzor Beach Resort

  • • Perfekt beliggenhet på stranden
  • • Legg til måltider
  • • Store leiligheter

Leilighetshotellet Obzor Beach Resort ligger herlig til ved stranden i Obzor. Nyt av sol og bad i ett av de fem bassengene eller på den fine sandstranden.


Rom/leiligheter

2-romsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. 3-romsleiligheter for 4-6 personer, hvorav 1 barn. 4-romsleiligheter for 6-7 personer/ 6-8 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Maten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Obzor Beach Resort er et stort leilighetshotell fordelt på flere bygninger ved stranden. Det er hele fem basseng hvorav ett barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget samt to poolbarer. Solsenger og parasoller på stranden mot avgift.

Hotellet har tre restauranter; buffé- og grillrestauranten Castello, grill og BBQ-restauranten Tropicana og à la carte-restauranten Paralia. I tillegg er det to poolbarer.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Hotellet har et spa med badstue og dampbadstue samt behandlinger mot avgift. Det er to lekeplasser. Barneklubb for barn fra 4 år i hotellets regi med engelsktalende personale (yngre barn kan delta i selskap med en voksen). Gratis trimrom og bordtennis. Minigolf mot avgift og sykkelutleie.

Måltider

Ingen. Frokost, halvpensjon eller helpensjon inkl. drikke mot tillegg.

Legger du til måltider inntas disse på restaurant Castello.