Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 58 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
God plass til 3-4 prs på 2 roms leilighet. Stort bad og bra kjøkkenkrok, med spisebord og stoler. Kort vei til stranden, solsenger og strand-håndklær var med i all inclusive.
-
Maten på buffet (all inclusive) var sjeldent varm. Vi var meget skeptisk til temperaturen på maten. 2 av 3 i reisefølget fikk magasjau bare 1 dag hver. 40% snaps 2 x daglig holdt magen i form. Buffet var nesten tom for mat den siste timen. Det luktet mugg og innestengt på soverommet. Det hadde vegg-til-vegg-teppe. Vannlekasje fra dusjhjørnet, vann rant utover badegulvet. Sengen var hard. Det var kaldt og møkkete vann i bassengene.

Bekreftet gjest: 2019-08-14


10 av 10

+
Maten,og servicen.Fikk hjelp med en gang vi ba om det når det var behov. Helt supert hotel og enda bedre ute omeråde.
-
Sørge for at hotellet har det som trengs i kjøkkenskapene i leilighetene. Sørge for at dem holder det dem lover i forhold til å holde av solsenger. så ofte 15-20 senger med håndklær på men ikke folk før etter lunsj!!

Bekreftet gjest: 2019-08-13


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-13


9 av 10

+
Flott plass
-
Ha er som skjer for ungdom

Bekreftet gjest: 2019-08-13


8 av 10

+
Romslige rom, ok beliggenhet ift Pomorie.
-
Bedre aktivitetstilbud for ungdom. Større variasjon i mat.

Bekreftet gjest: 2019-08-07


10 av 10

+
Betjeningen og maten var utmerket. Hyggelig, høflig og ingen mas eller jaging.
-
Badeland bør være med i prisen og bedre renhold på bassengene.

Bekreftet gjest: 2019-08-06


9 av 10

+
Stort, stort sett rent
-
Alle legger ut håndklær på solsenger tidlig på morgenen og så går de igjen og blir borte i mange timer. Burde forby å reservere med håndklær når man ikke skal bruke solsengen før om mange timer. Det ble ikke satt inn nytt dopapir i leiligheten vår. Måtte i resepsjonen og spørre etter mer.

Bekreftet gjest: 2019-08-06


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-06


9 av 10

+
Utvalg av drikke og mat. Barnevennlig.
-
En plass på området kunne d vært et lekestativ/sandkasse/dessestativ med benker. Kunne vært litt frukt/yoghurt tilgjengelig mellom måltidene. Var mye maur på hotellrommet.

Bekreftet gjest: 2019-07-31


10 av 10

+
Beliggenhet ved stranden, bassengområdene, service og restaurant- / mattilbud.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-31


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

648 vurderinger
Utmerket
 
257
Veldig bra
 
214
Bra
 
103
Mindre bra
 
39
Dårlig
 
35

Fem siste vurderinger

14.07.2019

Innlegg av anitad107 Øye, Norge

Sommerferie

I år falt valget på Bulgaria og dette hotellet. Vi koste oss kjempe masse der nede disse dagene. God mat og fine leilligheiter, ikke noe klage på der. Bassengområde var ryddig og rent, minuset noen dager var at der var mega kaldt i bassenget og jeg brukte det ikke da. Skulle ønske det var en klokke ute der,som viste klokkeslett og grader. De som hadde ansvaret for aktivitetene og underholdningen var bare helt suverene-tommelen opp for de 😊

 
05.07.2019

Innlegg av tyttis1 Andenes, Norge

Helt fantastisk!

Vi ankom hotellet midt på natten, bussturen tar ca 10 minutter fra flyplassen. Innsjekk gikk veldig greit, selv om det var natt. Vi hadde bestilt treromsleilighet. Kjempestor leilighet. Ett litt mindre rom med to senger, og et hovedsoverom med dobbeltseng. Kjøkkenet var stort og godt utstyrt. Badet hadde både badekar og dusj. Veldig ryddig og rent. Vi hadde litt maur på rommet, men disse hadde sine faste ruter på gulvet og ble til slutt en del av familien. Vi brydde oss ikke om disse, men fikk beskjed om at vi fikk bytte rom hvis vi ville. Vi holdt oss for det meste på fast plass ved barnebassenget ved skliene. Her var det badevakt som holdt øye med barna hele dagen, og passet på at barna gikk rolig der det var glatt. Bassengene var fantastiske, og i de fleste høyder. Rett over ei lita bru er isbar etc. Her hentet barna seg is og drikke gjennom hele dagen, og man kunne følge med lett hvor de gikk. Det var kuleis, men ingen av oss ble dårlige. Vi orket ikke helt å finne ut av hvor vi kunne fylle vann i flasker, så vi kjøpte likså greit bare en svær dunk med vann på supermarkedet 2 minutter unna, denne holdt hele uka. Maten var veldig grei. Vi gikk kun på buffet, da det var enklest med 3 barn. All maten var veldig god, god variasjon, men det er viktig å være klar over at det brukes en del mindre krydder enn hjemme, slik at smaken kan kjennes noe kjedelig for de som kanskje er litt mer kresen. Både vi voksne og ungene likte all maten, både til frokost, lunsj og middag. Mange valg til alle måltid. Vi gikk til Sapphire nesten hver dag. Donuts hver dag kl 17, disse var helt fantastisk. Anbefaler sterkt all inclusive på dette hotellet. Da har både voksne og barn mat og drikke gjennom hele dagen. Før vi dro så vi noen dårlige anmeldelser om at det var langt å gå imellom de forskjellige delene av hotellet, men for min del syntes jeg ikke det var lange avstander. Animation team var kjempeflinke. Barna våre var ikke med på Kids Club, men barna som var med smilte hele tiden. De kom noen ganger i løpet av dagen og spurte om diverse aktiviteter, men var veldig respektfulle når vi rett og slett bare ville slappe av. Blide og glade alle sammen. Vi hadde ingen problemer med at de ikke forsto engelsken godt. Dette var også noe vi var litt nervøs for etter å ha lest andres anmeldelser. Vi forsto alt de sa, selv om det såklart kunne vært litt bedre. Vi dro ikke til badelandet rett bak hotellet, da vi følte ungene storkoste seg nok med alt som var på hotellet. Vi er kjempefornøyd, og kunne veldig gjerne ha tenkt meg oss å reise tilbake.

 
07.08.2018

Innlegg av Guro S Trondheim, Norge

Fantastisk familiehotell

Hadde en fantastisk uke med mann og barn på 14,12,9 og 7 år. All inklusive;maten og drikken var upåklagelig, flere restauranter å velge mellom. Lite nordmenn,men det var bare deilig. Ungene fikk venner fra andre land, og har mange gode minner. Definitivt en plass å anbefale. Beste hotellet vi har vært på. Rent og ryddig. Høflig personalet. Med all inclusive var det mat og drikke hele døgnet. Til og med nattsnack. ;)

 
02.08.2017

Innlegg av Fride F

Nydelig hotell med hyggelig personale

Reiste alene med to barn en uke, og er alt i alt veldig fornøyd. Hadde all inclusive, og maten var helt grei. Vi bodde i 1. Etasje på delta 1, og bortsett fra at det var fest i underetasjen på lørdagen med høy musikk så var det helt supert, kort avstand til basseng. Det var aldri noe problem å få solsenger ved det bassenget uten sklie. Vi spiste de fleste måltidene i restauranten på delta og er fornøyd med det. De er litt snare med å ta fat og glass men det er nok for at det skal gå fortere å rydde når man er ferdig og går. Isen man får på all inclusive er kuleis. Vi spiste ikke så mye av den, men ble ikke dårlige de gangene vi spiste av den. Baren i delta 1 er ikke all inclusive, men vi hadde ikke noe behov for det heller. Personalet, spesielt animation team, er kjempehyggelige men mine barn deltok ikke i barneklubben da de ikke er så stø på engelsk (eller tysk som det nok var mest av). Vi bowlet en dag for 6 leva pr person og det var det eneste vi betalte ekstra på hotellet. Vi dro til gamlebyen i Nessebar med buss, nr 11 som stopper rett utenfor hotellet (på samme side av veien som hotellet). Det kostet 3 leva pr person og tok ca 30 min. Absolutt verdt et besøk om man først er så nær. Vi var også på en tur vi kjøpte igjennom apollo til Sozopol og burgas, det var ikke selve burgas men et kjøpesenter. Det er et "supermarked", en liten butikk, rett over veien for hovedbygget. Badelandet med samme navn som resortet er også verdt et besøk. Hadde gjerne reist hit igjen om ikke det var for at det er så mange andre steder i verden jeg vil se :-)

 
24.07.2017

Innlegg av reidun167 Riga, Latvia

fineste hotellet jeg har bodd på

reiser dere med barn,er dette toppen,mitt barnebarn lørte å svømme der nede,hun var 8 år men vi var der og hun fikk kake på rommet det var stort,ellers bodde vi helt supert kjøleskap fryseboks og vaskemaskiin hadde vi