1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Service
 
6,7 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
6,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,7 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Ingri,
Oslo

+
Store, fine rom, og at håndklær ble byttet når man ønsket det. God plass ved basseng.
-
Dette evalueringskjemaet burde ha en rubrikk med "vet ikke". Vi spiste ikke på hotellet, så vi vet ingenting om maten. Var heller ikke i kontakt med noen fra Apollo, så vet ikke noe om servicen der.vet ikk

Bekreftet gjest: 2018-09-05


8 av 10

Julie,
Røkland

+
Utsikten
-
1. Ikke beskylde folk for å stjele handduker og derette beskylde de for å lyge når di sier at di ikke har tatt noen handduker. Sjekk at vasketjenesten ikke roter det til. 2. Opprettholde reglene om at hvis folk ikke er i bassenget eller atmed solsengene handdukene ligger på, så ta di bort. Var fullt hele tiden og i flere timer. Så stolene var tatt opp hele tiden uten at noen faktisk var der.

Bekreftet gjest: 2018-08-21


7 av 10

Henrik ,
Oslo

+
Bassengområdet.
-
Allergimerking av mat. Opplæring av personalet om allergi. Opplyse om AC ikke kan justeres. Hindre folk i å reservere senger en hel dag uten å bruke dem.

Bekreftet gjest: 2018-08-18


9 av 10

Tore,
Tromsø

+
standar på rom og bade og strand i nærheten
-
fjerne teppegulv på rom da det er vanskelig å holde dette reint, oppvaskmiddel på rom

Bekreftet gjest: 2018-08-07


7 av 10

,

+
Fine rom, koselige rengjoringshelpere
-
Smile mer. Lære hva service er. Elendig all inclusive. Måtte kjøpe vann selv, eller hente på glass i baren for å få drikke på rommet. Var ikke noen plass en kunne ta snaks, frukt, kaker o.l. Utenom måltidene. Aktiviteer for barn på plassen på hotellet. Reiser ikke hit igjen, og anbefalerdet ikke til andre

Bekreftet gjest: 2018-08-04


8 av 10

,

+
Store flotte rom. Rent og pent. Bra aircondition som kunne reguleres. Flott strand like ved hotellet.
-
Deler av reisefølge hadde glutenallergi. Maten var ikke merket, og var dårlig tilrettelagt for de som ikke tåler gluten. I tillegg hadde de som serverte dessverre alt for lite kunnskap om dette. I tillegg til at engelsk muntlig kommunikasjon var en utfordring.

Bekreftet gjest: 2018-07-17


8 av 10

Astrid,
Sæstad

+
Flott helhetsinntrykk av bygningene og området. God mat frokost og Italiensk resturant. Rent i alle fellesområder. Fin strand. Bra spa-avdeling.
-
Vi var ikke fornøyde med rommet vårt. Lite air condition førte til uutholdelig dårlig luft, særlig på soverommene. . Ene soverommet uten vindu, andre soverommet med vindu og balkong mot morgensol. Som å sove i en badstu

Bekreftet gjest: 2018-07-17


10 av 10

Anita,
Ålesund

+
-
Det må opplyses bedre at uten allinclusive, rr det VELDIG dårlig mat tilbud

Bekreftet gjest: 2018-07-17


9 av 10

Bjørn,
Haugesund

+
Alt på et sted. Kort vei til strand, veldig flotte basseng. Fint med alternative spisesteder.
-
Det var bestilt reiseseng til barn på to år. Dette var ikke i orden, og det var heller ingen andre soveplasser klargjort til henne da vi kom (etter midnatt). Romservice må bli bedre til å telle, vi fikk nok håndklær på rommet kun én dag i løpet av uka. I buffeene kunne vi gjerne fått mer informasjon om hver rett, kanskje også med allergener?

Bekreftet gjest: 2018-07-17


5 av 10

Merete,
Bryne

+
Flere store svømmebasseng, nærhet til stranda, store rom
-
Langt å gå for å finne is, kunne vært mer snacks/mat utenom måltidene, ansatte lære engelsk (resepsjonen er unntaket)

Bekreftet gjest: 2018-07-17


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 3,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

575 vurderinger
Utmerket
 
217
Veldig bra
 
198
Bra
 
98
Mindre bra
 
35
Dårlig
 
27

Fem siste vurderinger

07.08.2018

Innlegg av guro215 Trondheim, Norge

Fantastisk familiehotell

Hadde en fantastisk uke med mann og barn på 14,12,9 og 7 år. All inklusive;maten og drikken var upåklagelig, flere restauranter å velge mellom. Lite nordmenn,men det var bare deilig. Ungene fikk venner fra andre land, og har mange gode minner. Definitivt en plass å anbefale. Beste hotellet vi har vært på. Rent og ryddig. Høflig personalet. Med all inclusive var det mat og drikke hele døgnet. Til og med nattsnack. ;)

 
02.08.2017

Innlegg av Fride F

Nydelig hotell med hyggelig personale

Reiste alene med to barn en uke, og er alt i alt veldig fornøyd. Hadde all inclusive, og maten var helt grei. Vi bodde i 1. Etasje på delta 1, og bortsett fra at det var fest i underetasjen på lørdagen med høy musikk så var det helt supert, kort avstand til basseng. Det var aldri noe problem å få solsenger ved det bassenget uten sklie. Vi spiste de fleste måltidene i restauranten på delta og er fornøyd med det. De er litt snare med å ta fat og glass men det er nok for at det skal gå fortere å rydde når man er ferdig og går. Isen man får på all inclusive er kuleis. Vi spiste ikke så mye av den, men ble ikke dårlige de gangene vi spiste av den. Baren i delta 1 er ikke all inclusive, men vi hadde ikke noe behov for det heller. Personalet, spesielt animation team, er kjempehyggelige men mine barn deltok ikke i barneklubben da de ikke er så stø på engelsk (eller tysk som det nok var mest av). Vi bowlet en dag for 6 leva pr person og det var det eneste vi betalte ekstra på hotellet. Vi dro til gamlebyen i Nessebar med buss, nr 11 som stopper rett utenfor hotellet (på samme side av veien som hotellet). Det kostet 3 leva pr person og tok ca 30 min. Absolutt verdt et besøk om man først er så nær. Vi var også på en tur vi kjøpte igjennom apollo til Sozopol og burgas, det var ikke selve burgas men et kjøpesenter. Det er et "supermarked", en liten butikk, rett over veien for hovedbygget. Badelandet med samme navn som resortet er også verdt et besøk. Hadde gjerne reist hit igjen om ikke det var for at det er så mange andre steder i verden jeg vil se :-)

 
24.07.2017

Innlegg av reidun167 Riga, Latvia

fineste hotellet jeg har bodd på

reiser dere med barn,er dette toppen,mitt barnebarn lørte å svømme der nede,hun var 8 år men vi var der og hun fikk kake på rommet det var stort,ellers bodde vi helt supert kjøleskap fryseboks og vaskemaskiin hadde vi

 
12.07.2017

Innlegg av Bjorn B

Kom skjevt ut, men ganske bra

Vi var to vennepar med barn som reiste sammen. Vi ba rom i nærheten av hverandre. Etter de hadde sjekket inn, fikk vi beskjed om at vi skulle bo i en helt annen av blokkene - det var ikke mulig å gjøre noe med det. Vi forsøkte å ta dette opp med manager, men nei... Så etter innsjekk 150ish meter nede i gata, skrev jeg mail til mailadressen jeg hadde hatt kontakt med og uttrykte min skuffelse. Fikk Mail om at vi kunne ikke få rom i samme etasje/blokk som våre venner fordi de hadde bestilt full havutsikt og vi bare delvis. Men vi kunne få rom i samme gang, men da uten havutsikt. Det ville vi selvfølgelig, slik barna kunne springe mellom rommene. At dette ikke blir tatt tak i ved innsjekk og spurt om vi heller ville ha rom uten havutsikt er symptomatisk for servicen. Parkering er heller ikke gratis som det står på hotellinformasjonen. Som andre har påpekt - maten på a la carte restauranten Asia var bra. Vurderer hotellet som gjennomsnittlig ut fra forventningene til et 4,5/5 stjerners hotell.

 
04.07.2017

Innlegg av delllis Elverum kommune, Norge

Helt topp!

Jeg var her fra 23/6-1/7 .. sammen med min samboer, døtre, svigersønner og barnebarn, 11 tilsammen. Vi hadde det helt topp, passer veldig fint for familier. Mine barnebarn er fra 5-15 år..og det var noe for alle her. Veldig rent og pent her..fine leiligheter. Eneste som ikke var bra var aircondition. Vi hadde heldigvis all-inklusiv, for det var et stykke til andre spisesteder. Kan anbefale dette stedet.