Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Moderne dobbeltrom med TV. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong eller markbalkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 18 m²
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet

Moderne ettromsleiligheter med dobbeltseng. Minikjøkken med enkelt kjøkkenutstyr. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Markbalkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 m²
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet superior, 2 ord. senger

Moderne og romslige ettromsleiligheter superior med dobbeltseng. Minikjøkken med kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 m²
Antall personer: 2

Familierom

Fine og moderne familierom med soverom og oppholdsrom. TV både på soverommet og i oppholdsrommet. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Mindre ettromsleilighet

Mindre ettromsleiligheter med en dobbeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Markbalkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Moderne toromsleiligheter med ett soverom. Oppholdsrom med minikjøkken. TV i oppholdsrommet og soverommet. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 m²
Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Romslige treromsleiligheter med to soverom. Oppholdsrom med minikjøkken. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV i oppholdsrommet og soverommene. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 100 m²
Antall personer: 4-6, hvorav 1 barn / 4-6, hvorav 2 barn