1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,1 / 10
Rengjøring
 
6,5 / 10
Service
 
6,7 / 10
Fasiliteter
 
6,6 / 10
Mat og drikke
 
6,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,4 / 10

10 siste vurderinger


6 av 10

Norodd,
Støfring

+
Rom og reinhold
-
Bytte solsenger og ute møbler ved bassenget. Lagge betre system for reinhold ved bassenget føltes som ein graut av sand og vatn rundt heile bassenget. AÄșle måtte gå forbi heile bassengområdet for og skylle beina.

Bekreftet gjest: 2018-09-05


5 av 10

Ester,

+
-
Bedre rengjøring,fikk skittene glass inn på rommet,dårlig frokost,jucemaskinen virket bare av og til.fikk ikke brukt solsengen på hele ferien da folk la ut handklærne på natten,d må det bli en ordning på,dyrt å leie solsenger på stranden hele tiden.

Bekreftet gjest: 2018-09-04


8 av 10

Gunnar ,
Vangsvik

+
Beliggenhet i rolige omgivelser
-
Ved sen ankomst slik som i dette tilfellet og med så mange gjester som ankom synes jeg hotellet burde hatt et forlenget tilbud om matservering.

Bekreftet gjest: 2018-09-04


8 av 10

Svenn ,
Gratangen

+
Beliggenhet
-
Servering

Bekreftet gjest: 2018-09-04


8 av 10

Alf ,
Naåå

+
Ligger ved sjøen som paser oss ypperlog.
-
Da vi ankom nesren 1.5 time etter skjema os så fram til å få komme til sengs. Oppdaget vi at rommet ikke var rengjort eller skiftet sengtøy etter forrige gjester, samt at portier ikke var tilstede da vi ankom måtte vent 30 min før insjkking kunnne starte. Utrolig lote velvilje fra portieren side til å få ordenet opp, han forventet at vi skulle ligge i de gamle senklær og benytte bar og tannglass medtannkremreter etter forrige gjester. Måtte påpeke hva vi trengteav sengtøy og legge på selv. Måtte ligge uten overtrekk på dyner første natt. Hånklær til bad fikk vi ikke, portier gikk i dekning slik at vi ikke fikk tak mer, måtte låne av bekjente etasjen over. Skuffende at portier ikke kom med noen form for beklagese/unskyldning. Dagen etter da jeg viste og bad rengjøringapersonel glassene med tannkremrester går hun inn på badetskuller glassene i kaldvann og settes på plass. Er det ikke krav som i norge at disse skal stimes? Nå dette ersagtså ved kontakt med Apollo så var de utrolig vellige og forstålsesfulle og fulgte oppdaken, og selv om vi fikk kompessasjon så dekker ikke den opp den ubehagelige syn av rommet ved ankomst og den utolige lite velvilje fra hotellets ansatte til å få ordenet opp ved ankomst

Bekreftet gjest: 2018-09-04


6 av 10

Håkon,
Narvik

+
Nye solsenger, fin beliggenhet, kort vei til stranda
-
Bytte ut/reparere madrasser som er ødelagt på nesten alle solsengene Trapp fra gangvei til strand er ødelagt, MÅ repareres Bedre frokost, lite variasjoner, bare hardkokte/stekte egg lite annet pålegg Bedre rengjøring av gulvet på rommet det var sand både før og etter rengjøring

Bekreftet gjest: 2018-09-04


3 av 10

,

+
Utsikt og maten var god.
-
bedre rom og seng

Bekreftet gjest: 2018-08-29


8 av 10

Laila,
Hunndalen

+
Flott beliggenhet.
-
Skifte ut madrasser i senger. Møkkete madrasser på solsenger så disse bør byttes ut.

Bekreftet gjest: 2018-08-29


8 av 10

Sidsel,
Strømmen

+
Bra rom. ( selv om badet trengtes å pusses opp). Nærheten til stranden og den korte veien til Gamle Nessebar.
-
Personalet trengte et smilekurs.

Bekreftet gjest: 2018-08-29


8 av 10

Lill,
Dyrøy

+
Veldig hyggelig personale, bare man fikk tak i dem. Kunne stå lenge i resepsjonen uten at det var betjening dær
-
Vannkoker på rommene MÅ til, for at jeg skal bo dær igjen. Veldig små balkonger på enderommene.

Bekreftet gjest: 2018-08-28


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

86 vurderinger
Utmerket
 
33
Veldig bra
 
33
Bra
 
15
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

06.09.2018

Innlegg av noroddst Førde, Norge

greit hotel med med litt mangler

beligenhet og avstand til strand kan neppe bli betre.hyggelig betjening bra renhold og grei frokost.hadde best med havutsikt og det er det verdt. Flott utsikt.litt oppgradert på møbler og solsenger i bassengområdet so hadde dette vært heilt topp.solsenger var meget slitt og skitten frista ikkje.heisen stoppa i tide og utide.var tryggest og trimme i trappa.den hadde forøvrigt ulike opptrinn obs lett og snuble.

 
19.08.2018

Innlegg av heidil339 Krakow, Polen

Perfekt beliggenhet!

Vi synes hotellet var helt greit, men vi sammenlignet nok med nabohotellet Bilyana som vi har vært på flere ganger og er svært fornøyd med. Frokosten inneholdt det viktigste for meg, men ungdommen kunne tenkt seg større utvalg. Det beste med hotellet er beliggenheten og utsikten. Vi lå ved bassenget, men kunne gå noen få meter ned til havet. Det er kort vei til gamlebyen Nesebar som har shopping og severdigheter. Vi fikk mye for pengene ved å velge dette hotellet. Jeg kunne valgt det igjen, men ungdommen som var med ville ikke gjort det.

 
30.07.2018

Innlegg av maline707 Svinndal, Norge

Perfekt beliggenhet, rett på stranden.

+ Hyggelig betjening, rommene var nylig pusset opp og hadde liten minibar, Svært bra renhold hver eneste dag og nye håndklær etter ett ønske. Best beliggenhet i byen! Her kan du sitte og nyte en meget vakker utsikt. - Frukost kunne vært bedre tilbredt, Mat i restaurant falt heller ikke i smak Rutiner for og bekjempe solsengsmaffia er meget nødvendig da du ikke får tak i solseng dersom du ikke henger deg på fra klokken 01:00 til 07:00 da andre løper ned og reserverer seng. ( dette er også fastslått at ikke er lov i hotellets regelverk som du mottar ved ankomst) Kommer gjerne tilbake hit 😊

 
26.07.2018

Innlegg av nilsinges Kolbotn, Norge

Fin beliggenhet

Fantastisk beliggenhet rett på stranda med utsikt til gamlebyen i Nessebar. Med noen få justeringer kunne hotellet vært mye bedre: Maten bør oppgraderes, røykfrie rom, noen malingsstrøk på rommene, overmadrasser (vi måtte be om det) på sengene, og personalet bør lære seg bedre engelsk og være litt mer serviceinnstilt. Prisene på solsengene på stranda er helt hinsides, kr 150 per sett, per dag!

 
19.07.2018

Innlegg av 63jarleh Grimstad, Norge

Greit hotell med litt irriterende feil

Vi bor på dette hotellet fram til 30/7-18. Frokosten er for så vidt grei, men med den irriterende feilen at kaffemaskinen ikke virker. Kaffe kan du få, men da må du betale for den. Er det vår skyld at den ikke virker, og er det ikke slik at kaffe er en del av frokosten? Rommene har grei standard. Svømmebassenget er lite og ikke noe å skryte av. Vi hadde Cesar salat til lunsj den var ordiner.