Saranda – spennende og prisgunstig

Vi flyr fra Oslo og Trondheim

  • • Krystallklart vann
  • • Her rekker pengene langt

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Bli med oss til Saranda – Albanias fine kystby som ligger vis à vis Korfu. Vannet er krystallklart, og stranden kranses av rimelige restauranter og kaféer. Det er heller ikke langt til vakre naturopplevelser og spennende arkeologiske utgravninger.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Viktig informasjon vedrørende passopplysninger for reisende til Saranda.

Populære hoteller – Saranda

Bassenget

Butrinti

Fra 7 246 NOK

Sejko

Fra 7 450 NOK

Delfini

Fra 5 533 NOK
Stranden ved hotellet

Joni

Fra 5 273 NOK

Fakta om Saranda

Valuta

ALL= Albanske Lek

  • Det er minibanker i Saranda der du kan bruke VISA og Mastercard. Du kan betale med euro men får vekslepenger i LEK, vi anbefaler derfor at du betaler i LEK.
  • I restaurantene i Saranda kan du ikke betale med kort.
  • Det er flere vekslingskontor i Saranda.

Mat og drikke

Lunsj koster 30-40 kroner; vann et par kroner og en øl ca. ti kroner. En flaske vin koster fra ca. 40 kroner og oppover.

Transport t/r hotell

Strender

Den smale, hvite grusstranden ligger midt i Saranda. Vannet er krystallklart; solstoler og parasoller kan leies. Til sandstranden i Ksamil tar det ca. 20 minutter å kjøre.

Mer fakta

Været

jan 9°c
feb 10°c
mar 12°c
apr 16°c
mai 20°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 20°c
nov 14°c
des 10°c
8,5 av 10 Saranda
Våre gjesters vurdering, Basert på 1389 vurderinger