Oasis (Saranda)

Rett utenfor sentrum i sjarmerende Saranda ligger Oasis, et hotell som byr på en herlig ferie med havutsikt fra nesten alle rom. Stranden ligger bare et steinkast unna og lokker med deilige bad i det krystallklare vannet. Legg til halvpensjon for et enda mer behagelig opphold!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn/2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuite for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Renhold-service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Oasis ønskes du velkommen til en perfekt beliggenhet med kort vei til stranden i Saranda. På stranden er det solsenger og parasoller. I tillegg til den offentlige stranden ligger hotellet nært Santa Quaranta Resort Beach. Fra nesten alle rom nyter du av havutsikt og kan høre bølgenes brus fra morgen til kveld.

Hotellets restaurant fokuserer på tradisjonelle retter, samt fisk- og skalldyr, hvilket gir en opplevelse av det ekte Albania. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Sentrum i livlige Saranda ligger ca. 1,5 kilometer fra hotellet og her er det et stort utvalg av restauranter, barer, butikker og utesteder.

Måltider

  • Frokost inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.