Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 197 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Service
 
7,4 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Mathilde,
Oslo

+
Balkongen og bassenget
-
Frokost

Bekreftet gjest: 2019-08-13


9 av 10

Morten,
Tromsø

+
Rent, stort, oversiktlig og sentral beliggenhet.
-
Tørt brød til frokost, ikke mulighet for sen utsjekk/ordentlig dusj før avreise.

Bekreftet gjest: 2019-08-13


8 av 10

Jannicke,
Bærum

+
Treningfasiliteter og beligenhet, bassengområde.
-
Treningsrommet bør åpne tidligere, ingen vil trene når det er varmt fra 10.30. Bør åpne kl 07.00.

Bekreftet gjest: 2019-08-13


10 av 10

Nina,
Søgne

+
Bassengområdet
-

Bekreftet gjest: 2019-07-30


7 av 10

Fride,
Oslo

+
Hyggelig inntrykk, fine rom, behagelig ac
-
Fjern den forferdelige, høye musikken ved poolen. Anmodning om å dempe volumet ble ikke tatt til følge. Vi var der bare en ettermiddag. Dårlig rengjøring. Hverken vask eller toalett ble vasket skikkelig i løpet av uken. Gulvet ble ikke tørket skikkelig over.

Bekreftet gjest: 2019-07-29


9 av 10

Helene,
Drammen

+
Poolbaren
-
Mer hylleplass på bad samt knagger til å henge håndkle på, bedre engelsk fra de ansatte.

Bekreftet gjest: 2019-07-29


8 av 10

Ove,
Stavanger

+
Bra hotell, med god service, rene rom med bra standard og ikke minst et flott bassengområde.
-
Treningsfasilitetene var ikke så bra, først og fremst pga for lite areal.

Bekreftet gjest: 2019-07-23


7 av 10

Margot,
Fevik

+
En av servitørene i baren.
-
Send resepsjonspersonalet på servicekurs. De oppførte seg dårlig, var sure, frekke og lite løsningsorienterte. Tror de at betjeningen i et femstjerners hotell skal ha nesa i sky??? I tillegg fikk vi ikke det rommet vi hadde bestilt, og vi venter fortsatt på økonomisk kompensasjon fra Apollo.

Bekreftet gjest: 2019-07-23


7 av 10

Olav,
Sandnes

+
Flott basseng område og fin utsikt
-
Himla støy fra nattklubb(er), dette burde ikke vært pyntet på slik dere gjør i reklamen. Frokosten var i beste fall 3 stjerner. Vaskepersonalet var blide og hyggelige, resepsjon ok, frokost personalet umodent og dårlig service.

Bekreftet gjest: 2019-07-16


8 av 10

Mona,
Rælingen

+
Utsikten og bassenget
-
Lære seg bedre Engelsk. En del sure personale i resepsjonen.

Bekreftet gjest: 2019-07-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3/5 Service
  • 2,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

38% anbefaler hotellet

138 vurderinger
Utmerket
 
15
Veldig bra
 
38
Bra
 
39
Mindre bra
 
25
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

23.07.2019

Innlegg av 259martea Skien, Norge

Fint, rent og god beliggenhet

Vi bodde her en uke i juli. Vi bestilte rom med sjøutsikt, det fikk vi, og er det noe dette hotellet har, så er det en fantastisk utsikt. Hotellet er nyoppusset, rent og ordentlig. God frokostbuffet. Flott bassengområdet. Det var litt støy fra utesteder i nærheten, vi sov fint gjennom det, men det kan oppleves som plagsomt for noen. Helt ok service fra de ansatte, noen var veldig hyggelige, andre opplevdes ikke som særlig imøtekommende.

 
23.07.2019

Innlegg av Margot T Grimstad, Norge

Bra hotell, forferdelig resepsjon.

Hotellet er nyoppusset og har en fantastisk beliggenhet - sjø- og sentrumsnært. Rommene er fine og familierommene er det god størrelse på. Dobbeltrommene er noe trange med dårlig plass til bagasje. Veldig rent og de skifter sengetøy og håndklær hver dag. Det er god størrelse på bassenget og hyggelig poolområde. Her og i restauranten og baren var betjeningen vennlig og imøtekommende. Vi drakk stort sett vin og øl da de ikke kan blande cocktails. Resepsjonen er en KATASTROFE. Det er alles første og siste møte med hotellet, og det inntrykket de ansatte her (jentene) klarer å gi er deprimerende. De er VIRKELIG IKKE løsningsorienterte. Neste gang vil vi nok også bo her, men vi vil da stålsette oss for førsteinntrykket.

 
15.07.2019

Innlegg av amandabskjei Saranda, Albania

Hadde forventet mer!

Jeg booket hotellet og turen (chartertur) via restplass.no, i forbindelse med årets sommerferie, og hadde ikke kommet over hotellet v/tidligere søk på nettsiden. Min venninne og jeg hadde lyst til å reise til Albania, og syntes at Hotel Butrinti virket som et svært godt alternativ til den gode prisen vi fikk :-) Det var det også, på mange måter. Vi fikk rom i 1.etasje, men utsikten var fortsatt flott. Vi kunne se alle de vakre solnedgangene ut mot Sarandës strandpromenade. Rommet var lite, fordi sengen tok opp mye plass. Det var likevel stilfullt, og badet/dusjen var veldig fint. Vi reagerte begge positivt på rommets planløsning! Det vi i midlertidig reagerte negativt på, som også strekker ned, var servicen hos de ansatte i resepsjonen. Hotellet har 5 stjerner, men vi opplevde at noen av de ansatte var lite villig til å «bøye og tøye» litt på regler/rutiner for å gjøre oppholdet lettest og best mulig for oss. Blandt annet har hotellet en flott spa-avdeling (som ikke var åpen på tidspunktet), med tilhørende treningsrom. Dette rommet var åpent fra kl. 1030 til 1930. Jeg spurte om det var mulig å låse opp rommet slik at vi fikk trene før frokost (kl. 08), noe som ikke lot seg gjøre. Den samme spa-avdelingen hadde en tilhørende garderobe til både kvinner og menn. Ved avreise, hadde hotellet utsjekk kl. 12, og i og med at vi ikke ble hentet før kl. 17, ønsket vi å få mest mulig ut av siste soldag. Det var ingen problem for hotellet å oppholde bagasjen vår, men at vi kunne låne dusjen i spa-garderoben før avreise, var ikke mulig. Vi spurte også om vi kunne betale for å låne dusjen i garderoben, dette fikk vi også nei til. Dette gav oss inntrykk av at hotellet var lite behjelpelige, og lite innstilt på å «tøye» reglene for å hjelpe oss. Utenom dette, skal det sies at oppholdet vårt i Sarandë var 10/10. Byen og landet anbefales på det varmeste☀️

 
21.06.2019

Innlegg av Solveig G Saranda, Albania

Fantastisk bra, mye bedre enn forventet.

Hotellet er helt nyoppusset, maten er bra, betjeningen vennlig. Hotellet har 5 stjerner nå, til og med fasaden er endret. Perfekt beliggenhet. Albania og sarande er helt ypperlig. Husk å ta en tur til Ksemil med den flotteste natur😀

 
12.06.2019

Innlegg av RunaT9

Venninner

Svarer ikke til 5 stjerners hotell.Små rom lite bad, elendig lunsj ! Frokost helt lik i 14 dager ! Mye støy fra byggeplass helt inntil. Lite service fra enkelte i personalet.Hadde betalt for veranda måtte mase, ble først byttet tredje dagen. Nøkkel til rommet fungerte dårlig, måtte til resepsjonen hver gang vi hadde vært ute.Dårlig oversikt i resepsjonen.