Bilde av: Kepi Rodonit i Albania

Reisetips for Albania

Albania er det perfekte reisemålet for deg som har lyst til å prøve noe nytt og samtidig være garantert fine strender, sol og deilig mat til lave priser. Vi gir deg reisetips om hva du kan gjøre i ferien om du skulle velge å legge den til Albania.

Bestill reise til Albania

Blue Eye i Albania

10 grunner til å velge Albania

Usikker på hvor du skal reise i sommer? Her kommer 10 gode grunner til å velge Albania!

Les mer her
Stranden Ksamil  i Albania

Fine strender i Albania

Langs Albanias vakre kyst finner du mange herlige strender. Her er det både gylne sandstrender og hvite steinstrender med krystallklart turkist vann.

Se våre tips
Butrint i Albania

Topp fem severdigheter

Ruiner, gamle byer med genuin atmosfære, middelalderborger og en magisk vakker natur er noen av høydepunktene blant Albanias severdigheter.

Se våre tips
God mat i Albania

Det albanske kjøkkenet

I Albania spiser du både godt og billig. Det lokale kjøkkenet har mye av det samme som de nærliggende landene Hellas, Tyrkia og Italia. Til maten drikkes lokalt øl eller raki.

Se mer
Durres by

Interessante byer

Albania har flere interessante byer som er vel verd et besøk – hovedstaden Tirana, havnebyen Durres og Vlora, middelalderbyen Kruja og Shkodra i nord er alle verdt turen!.

Les mer

Ditt Albania

Albania er fremdeles et relativt uutforsket land, og i blant kan det være vanskelig å vite hvilket av Apollos reisemål i Albania som passer akkurat deg. Her er liten guide for at du skal finne ditt Albania!

Se våre tips
Småbåthavn i Saranda

Reisetips for Saranda

Saranda er reisemålet for deg som lengter etter både solfylte sandstrender og annerledes opplevelser. Her gir vi deg tips om strender, spennende severdigheter og bra restauranter.

Les våre tips
Fra Durres

Reisetips Durres

Durres er byen med den milelange stranden, men det er mer å oppdage her enn som så. Durres er fylt av historiske severdigheter og ligger også nært den uutforskede hovedstaden Tirana.

Se reisetips for Durres