Reisemål – Albania

reisemål sortert etter

Saranda

Bli med Apollo til Saranda – Albanias fine kystby som ligger vis à vis Korfu. Vannet er krystallklart, og stranden kranses av rimelige restauranter og kaféer. Det er heller ikke langt til vakre naturopplevelser og spennende arkeologiske utgravninger.

Mer om Saranda 18 hoteller fra 3 128 NOK

Premiumreiser Albania

Albania har raskt seilt opp som ett av Middelhavets mer populære reisemål. Med sine vakre strender, imøtekommende kultur og rike historie er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det er lett å koble av ved bassenget og på stranden. Langs den hvite grusstranden i Saranda venter kaféer og restauranter ...

Mer om Premiumreiser Albania 1 hoteller fra 7 998 NOK

Dhermi

Sjarmerende Dhermi lokker stadig flere besøkende med sin herlige, hvite strand og klare vann. Her bor du i en by med lokalt preg som ligger mellom kysten og fjellet. Dhermi er også et trendy sommersted for den albanske eliten og byr på heftig natteliv og mange utesteder.

Mer om Dhermi 2 hoteller fra 3 748 NOK

Durres Riviera

Albania, med sin dramatiske natur og historie, byr på en litt annerledes ferieopplevelse. Dette lille landet er et av få land i Europa som fremdeles har noe uutforsket å by på, selv om det både har vakre strender og er solsikkert. Alle Apollos hotell ligger ved stranden og her venter dager med avkob...

Mer om Durres Riviera 7 hoteller fra 2 998 NOK

Himara

Opplev det ekte Albania og rolige Himara. Denne lille byen har de siste årene stadig lokket til seg flere turister med sine to strender og krystallklare vann. Her er det en meget hyggelig strandpromenade og maten er virkelig god.

Mer om Himara 1 hoteller fra 2 848 NOK