Reisemål – Albania

reisemål sortert etter

Durres Riviera i Albania er en lang sandstrand som strekker seg fra byen Durres og nesten én mil sørover. Her skinner solen over de frodige fjellene og den vakre stranden i ferieparadiset med god mat og rimelige priser. Oppdag Durres Riviera og de fascinerende omgivelsene!

Mer om Durres Riviera 6 hoteller fra 4 045 NOK

Bli med oss til Saranda – Albanias fine kystby som ligger vis à vis Korfu. Vannet er krystallklart, og stranden kranses av rimelige restauranter og kaféer. Det er heller ikke langt til vakre naturopplevelser og spennende arkeologiske utgravninger.

Mer om Saranda 17 hoteller fra 3 492 NOK

Sjarmerende Dhermi lokker stadig flere besøkende med sin herlige, hvite strand og klare vann. Her bor du i en by med lokalt preg som ligger mellom kysten og fjellet. Dhermi er også et trendy sommersted for den albanske eliten og byr på heftig natteliv og mange utesteder.

Mer om Dhermi 2 hoteller fra 4 950 NOK

Opplev det ekte Albania og rolige Himara. Denne lille byen har de siste årene stadig lokket til seg flere turister med sine to strender og krystallklare vann. Her er det en meget hyggelig strandpromenade og maten er virkelig god.

Mer om Himara