Transport t/r Himara

Transport t/r Himara

Ankomst til Himara 
Etter ankomst til flyplassen på Korfu venter bussen som tar ca. 10 minutter til Korfu havn. Båtturen fra havnen videre til Saranda tar fra 45 til 90 minutter, avhengig av båttype. Båten venter inn flere Apollofly, men forlater Korfu havn før midnatt. Deretter kjører buss fra havnen i Saranda til hotellene i Himara. Transporten i sin helhet tar ca. 3 timer, inkludert ventetid i havnen.

Avreise fra Himara
Transport med buss fra hotellene til havna i Saranda og deretter til Korfu med båt, som tar mellom 45 og 90 minutter, avhengig av båttype. I havnen på Korfu venter bussen for videre transport direkte til flyplassen.Avhengig av vær og vind kan ventetid mellom flyankomst og båtavgang, og/eller overnatting på Korfu både på ut- og/eller hjemreise, forekomme på alle våre flyvninger. OBS: Ved passkontrollen i havnen må legitimasjon fra begge foreldre vises hvis man reiser med mindreårige.
 

Se Passinformasjon for viktige passopplysninger ifm. innreise til Himara

Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd er båttransferen Korfu-Himara inkludert og slipper du å ordne dette selv etter ankomst til Korfu. Dette gjelder ikke om du bestiller Kun fly da kan du ikke bestille transfer via Apollo.

Bestill transport her»