Durres Riviera – vår nye favoritt!

  • • Stranden er nesten 1 mil lang!
  • • Vi har Apollo Mondo Family Resort i Durres
  • • Rikt på historie og severdigheter

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Albania, med sin dramatiske natur og historie, byr på en litt annerledes ferieopplevelse. Dette lille landet er et av få land i Europa som fremdeles har noe uutforsket å by på, selv om det både har vakre strender og er solsikkert. Alle Apollos hotell ligger ved stranden og her venter dager med avkobling og mye sol og bad.

Populære hoteller – Durres Riviera

Bassengområdet

Fafa Grand Blue Resort

Fra 4 744 NOK
Bassengområdet

Prestige Resort

Fra 4 980 NOK
Bassenget

Premium Beach

Fra 5 976 NOK

Fakta om Durres Riviera

Valuta

Valutaene heter ALL=Albanske lek

  • Det er minibanker i Durres riviera der du kan bruke VISA og Mastercard. Det er dog ikke mange ved Apollos hotell så vi anbefaler deg at du tar med euro eller ALL til de første dagene. Du kan betale med euro men får vekslepenger i LEK, vi anbefaler derfor at du betaler i LEK.
  • Det er minibanker på flyplassen.

Mat og drikke

En lunsj koster mellom 30 og 40 kroner. Vann koster ett par kroner, en øl ca. 10 kroner og en flaske vin koster 40 kroner og oppover.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Tirana til Durres Riviera tar det mellom 30 minutter og 1 time med buss. Transporten kjøres som regel uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Sandstranden i Durres er langgrunn og nesten en mil lang, og på noen steder er den veldig bred. På stranden nedenfor hotellene er det nok av solsenger, parasoller og vannsport til leie.

Mer fakta

Været

jan 9°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
mai 21°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 14°c
des 10°c
8,0 av 10 Durres Riviera
Våre gjesters vurdering, Basert på 797 vurderinger