Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 88 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Kjell,
Nittedal

+
Beliggenhet og rommet
-
Utvide menyen på restauranten.

Bekreftet gjest: 2019-09-22


7 av 10

Torgrim,
Ål

+
Det reneste hotellet jeg har bodd på. Hyggelig betjening.
-
Mye støy. Svært høy musikk fra morgen til kveld, både ved bassenget og på stranden. Svært forstyrrende og ensformig. Dette burde kommet tydeligere frem. Manglet kleshengere og knagger på badet.

Bekreftet gjest: 2019-09-15


7 av 10

Stig ,
Ski

+
-
Raskere servering etter bestilling av mat. Ventet 1 time på mat etter bestilling var gjort.

Bekreftet gjest: 2019-09-15


7 av 10

Kristin,
Molde

+
Det beste med hotellet var: 1. hotel rommet, gode senger, stort bad og bra med skapplass. 2. Bra frokost 3. Reinhold på hotellet
-
1. Treningsrommet i kjelleren var alt for dårlig ifh til forventningene. Tredemøllen og ergometersykkelen var i dårlig forfatning- fungerte ikke slik de skulle. Ventilasjonen var også dårlig i denne etasjen. 2. Åpningstiden i bare på kveldstid bør økes, og i alle fall ikke stenge før det sto i informasjonen. 3. Respekten ovenfor dyr - De ansatte i restauranten/Baren skal IKKE sparke løshundene som slappet av rundt hotellet. 4.Nok håndduker i strand baren for utleie.Vi opplevde at vi lå i flere timer på stranda uten hånduker 5. Holde avtaler som blir gjort ifbm med spa behandlinger. Vi opplevde 2 ganger at de ansatte ikke møtte opp til avtalt spa behandlingstid, eller ikke kom i det hele tatt!

Bekreftet gjest: 2019-09-15


8 av 10

Thomas,
Kongsberg

+
Rengjøringen, hjelpsom resepsjon, fine rom.
-
Service i restauranten, ting tar veldig lang tid. Veldig høy musikk på kveldstid, hørte ikke hva servitørene sa. Maten var smakløs, men ellers grei. Kjedelig med samme meny overalt.

Bekreftet gjest: 2019-09-08


10 av 10

Hilde,
Kristiansand

+
-
Bedre mat

Bekreftet gjest: 2019-09-08


8 av 10

Andreas ,
Oslo

+
Personalet
-
Wifi på rommene er skikkelig dårlig.

Bekreftet gjest: 2019-09-08


10 av 10

,

+
Rommet
-
-Demp musikken! Høy musikk uten dansegulv - meningsløst. Svært vanskelig å føre en samtale rundt et bord. Albanerne må være lyd-narkomane!!! -Oppgrader mattilbudet på utfluktene albansk aften og båtturen/bussturen til Sazan. Ikke verdt prisen vi betalte. Dette var mat jeg ikke ville servert til mine gjester! På vår utflukt til Kosovo bestilte vi derfor ikke mat, men ordnet dette selv til en femtedel av prisen og mye bedre. -Hva med noen kleshengere i skapene? Én kleshenger pr.pers. er for lite. Også kanskje noen hyller? Det er ikke greitt å "bo i kofferten" i 14 dager. Skapinnredningen var mangelfull!

Bekreftet gjest: 2019-09-08


7 av 10

,

+
-
Mindre støyende musikk, til alle døgnets tider. Var veldig ujevn musikk og lyd

Bekreftet gjest: 2019-09-08


10 av 10

Per,
Tromsø

+
Nytt
-

Bekreftet gjest: 2019-09-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

68 vurderinger
Utmerket
 
42
Veldig bra
 
15
Bra
 
10
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

26.09.2019

Innlegg av ovechristianm Jessheim, Norge

Flott hotell!

Kjempe fint hotell. Hyggelige ansatte. Følte nesten som at vaskedama løp etter deg med moppen, ingenting å klage på renholdet heller. Litt plaget med kloakklukt på badet, men det forsvant så fort vifta kom på. Frokosten var noe kjedelig for min del og med kun én kaffemaskin så var den jo nesten rødglødende ved frokosten siden alle brukte den. Den andre kaffemaskinen, når den fungerte, hadde ikke god kaffe. Litt vel høy musikk på kveldene, som ble dempet rundt kl 23. Heldigvis godt isolerte dører på rommet, så ble ikke til større irritasjon på rommet. Kun når man satt ute og spiste middag. Og menyen de hadde var jo ikke spesielt spennende, men du fant alltids noe å spise og maten var god. Tok kun massasje ved spaet. Veldig fornøyd! Reiser absolutt tilbake!

 
12.09.2019

Innlegg av Linda H

Fantastisk!

Hotellet overrasket, superfint! Flotte rom, fine bad, rent og pent, hyggelig personale. Brukt drosje inn til byen som kostet 7-800 lek. Eneste som er å trekke på er musikken om kvelden, alt for høy, problematisk å snakke sammen når man spiser middag i hotellrestauranten. Dørene på rommene isolerer veldig godt for lyd, så heldigvis ikke forstyrrende om man vil hvile seg på rommet. Spaet er testet ut flere ganger, gode behandlinger! strand og basseng var også ålreit! Anbefales, reiser gjerne tilbake.

 
23.07.2018

Innlegg av benttte Åndalsnes, Norge

Flott hotell men skittent badevann ved stranda.

Nytt, fint og rent men her er det mye å påpeke. De som jobber der med unntak av resepsjonen, trenger å gå et smilekurs samt en bedre faglig opplæring. Servitører som snakker dårlig engelsk og som ikke kan jobben sin godt nok faglig. Flere ganger opplevde vi å få servert noe helt annet enn hva vi hadde bestilt. Når vi prøvde å si i fra så fikk vi ingen unnskyldning. Bare at de var tomme for det vi hadde bestilt. Det var selvfølgelig bare løgn! Uteområdet med bassenget er greit nok. Nede ved stranden derimot ble vi skuffet. Sjøen/badevannet ved stranden var skitten og fæl. Bølger med svart vann. Var ikke mulig å se bunnen. Lenge siden jeg har vært på en ukes solferie der jeg kun har badet en gang i sjøen. Trist! Hotellet får til slutt 3 av 5 i poeng. Bare fordi det innvendig var nytt og rent. Alt det andre var ikke bra dessverre.

 
11.10.2019

Innlegg av oltjanag2019

Royal place

Amazing hotel and sea view. Great staff, they are so friendly and they can help you everytime. Easy to find and one of the most emportant thing it is so cheap. Happy to have a nice weekand and a great training.

 
29.09.2019

Innlegg av hajrijedemleka

Royal G Hotel and Spa

Best experience ever.Great service, amazing views,nice pool and the most important polite kind and helpful staff.I would highly recommend this hotel and wishing to be back again next summer.I also liked the area because it is a great place to be with family,friends or even alone.Thanks Royal G for being amazing đŸ€—