Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 111 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Nærhet til stranden, gratis solstoler, ingen vei mellom hotell og strand. Fantastisk beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-29


10 av 10

+
Betjeningen og matutvalget, samt rengjøring av rommet
-
Tilgang til dusj etter utsjekking. Spesielt ved sen avreise, dette er viktig.Dere burde få til en avtale med hotellet om dette.Er ikke spesielt bra å reise hjem, svett og med saltvann i håret.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


6 av 10

+
Fint og nytt hotell. Bra beliggenhet ved stranden. Mange ledige solsenger, fin spa avdeling.
-
Ingen mulighet for å dusje etter utsjekk kl. 12 på avreisedagen, selv om bussen fra Apollo ikke kom før 18:45. Lite serviceinnstilte på å finne en løsning på dette og henviste kun til utedusjen på stranden. Ugunstige åpningstider på treningssenter som ikke åpner før 9, noe som ikke gjør det mulig å trene før frokost. Lite og dårlig treningssenter med lite utvalg av apparater og ingen manualer. Kaotisk i middagsbuffeen. Vi måtte hente mat hver for oss for å unngå at noen ryddet av/overtok bordet vårt. Maten (med unntak av grillen ute) var relativt smakløs og det luktet ganske surt inne ved buffeten. Drikke er ikke inkludert i middagsbuffeten (kun vann). Ingen alternativer for de som har matallergi og intolreanse. Dårlig opplysning om innholdet i maten. Vi fikk derimot pomfrit til frokost når vi etterspurte dette. Det var ganske skittent på gulvet under kommoder/senger på hotellrommet.

Bekreftet gjest: 2019-09-07


3 av 10

+
Utsikten, vel og merke etter at vi hadde betalt €300 ekstra til hotellet for å få rom med havutsikt...
-
Betjeningen MÅ lære seg engelsk!

Bekreftet gjest: 2019-08-31


8 av 10

+
Rent og pent. Lå helt ypperlig til i byen
-
Matsalen var et "mareritt": Den ar alt for liten og utrolig støyete. Vi valgte flere dager å spise middag på restaurant på grunn av støy.

Bekreftet gjest: 2019-08-24


8 av 10

+
Plassering
-
Veldig dårlig trådløst nett, ikke god mat

Bekreftet gjest: 2019-08-17


7 av 10

+
Fine rom og velfungerende aircondition.
-
Ustabil wifi. Stoler og bord bør være på balkongene.

Bekreftet gjest: 2019-08-17


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-17


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-13


9 av 10

+
Veldig flotte frokost- og middagsbufeter, rent og hyggelig, orden ved bassenget, en egen ansatt håndterte solsenger og reservasjoner av disse på en veldig fin måte. Men bassenget var fullt av unger hele tiden , og de var vanskelig å finne muligheter for å svømme noen lengder. Det kunne gått an om kvelden, men da var bassengene stengt.
-
Trappen ned til SPA-avdelingen og videre ned til basseng- og sauna-områdene kunne med fordel ha vært utstyrt med rekkverk. Så ikke ut som at SPA-avdelingen var tilgjengelig for rullestolbrukere. Dette bør det kanskje gjøres oppmerksom på i beskrivelsen. Ønsker å legge til noe som jeg ikke finner plass for ellers, så tar det her: Hotellet hadde mange flere barnefamilier som gjester enn det vi fikk inntrykk av ut fra beskrivelsen. For et par mellom barn og barnebarn-stadiet, som ønsket en rolig ferie uten mye "ungemas", ble det litt i overkant med småbarn som løp omkring overalt, særlig i spisesalen. Det var litt slitsomt. Kanskje noe å presisere tydeligere, da jeg tror menge er i en slik situasjon at de ønsker det litt rolig i faser. Om området: Litt kjedelig med bare en strandpromenade - som var overbefolket - "sild-i-tønne"-følelse - på kveldene. Ikke mye annet å gjøre - bare hoteller i området.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

74 vurderinger
Utmerket
 
31
Veldig bra
 
20
Bra
 
9
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

03.10.2019

Innlegg av 712Gunnar Levanger, Norge

Tur til Durres og Premium Hotel Beach

I år valgte vi, jeg og min kone å dra til Albania på ferie. Valget ble et hotell nær byen Durres, Premium Hotel Beach. Vi var spente på vårt valg. Da vi ankom hotellet ble vi møtt av en betjening som var svært serviceorientert og imøtekommende. Det vi tillegg var spente på var også atmosfæren, rommene og måltidene på hotellet. Vi hadde valgt et rom med god hav utsikt og vi opplevde nydelige solnedganger fra en noe liten balkong. Vi hadde valgt halvpensjon med frokost og middag. Vi fikk under oppholdet servert glimrende mat fra et kjøkken i høy klasse, Svært bra. Atmosfæren i hotellet var svært god med flotte rom og fin utsmykning og jeg vil gi en honnør til de ansatte som bidro til et flott opphold for oss. Badestranden og solsenger var også av meget god kvalitet. Takk for god service og et flott opphold på Premium Hotel Beach.

 
25.07.2019

Innlegg av Torunn Secilie L Sandnes, Norge

Første ferietur til Durrës og Premium Hotel Beach

Var på dette hotellet en uke i Juli 2019 og var spent på hvordan oppholdet ble. Her er slik vi opplevde stedet. Først det positive: Fint hotell God mat vi hadde frokost og middag. Gode senger Hyggelig betjening Flott strand med fine solstoler Så det vi føler kan forbedres: Apollo (fra Stavanger) hadde ikke rom med havutsikt, vi fikk et rom med en trist utsikt til parkeringen og med en liten balkong som ikke kan brukes. Hotellet har en policy (de kom med et skriv som de la på bordet) som sier at en ikke kan ta med mat/drikke utenfra hotellet. Vi ble sjokkert av dette - det er jo litt av kosen å ta f.eks. et glass vin eller kjøpe vann og frukt å ha på rommet. Rommet vi fikk hadde bare en stor ekstra seng ikke stol eller bord. Veldig mye støy både på hotellet og på stranden. Dårlig lydisolering. Hotellet passer best for barnefamilier - ikke så passende for par. Det er minibank ca. 20 minutters gange fra hotellet, en kan også ta ut penger på flyplassen. Guiden rådet oss til å bruke Lek og ikke Euro det var veldig dårlig kurs for Euro. Vi har nå flyttet til et annet hotell hvor vi skal være den siste uken og det er en helt annen historie. :-)

 
10.07.2019

Innlegg av 892wencheg Trondheim, Norge

Ferie

Var på 1 ukes ferie:)Fantastisk fint hotell,rent å pent.nydelig mat å flott service.Blid å trivelig betjening.herlig strand som du kan bare nyte😊anbefales.kommer tilbake:)kjempe fint for familier 😊😊

 
30.05.2019

Innlegg av reidunb2018 Las Palmas de Gran Canaria, Spania

Gode senger

Dette opplevde vi som et hyggelig hotell. Rommet og balkongen er ikke så stor, men det er rent og renholdet utføres på morgenen. Vi hadde frokost og middag på hotellet og er godt fornøyd med maten. Hotellet, uteområdet og stranden er hyggelig og det er butikker og restauranter nært inntil. Selve sesongen starter ikke før første uken i juni, så en god del var fortsatt under klargjøring. Litt langt inn til Durres sentrum.

 
05.09.2018

Innlegg av eheriksson Hamar, Norge

Historiske oplevelser i Albania

Albania er et svært interesant land med små avstanner mellom opplevelsene, når du velger et svært godt hotell gjør det at trivselen øker. Vær nøye med å bestille rom i front slik at du kan nyte de fenomenale solnedgangene. Alt er rimelig og servicen og venligheten hos betjeningen er meget god. Rommene er litt små, men sengene er gode. Det er standard hotell safe på rommet, som kan benyttes. Behagelige sol senger er fritt tilgjengelig på deilig sandstrand. Håndklær hentes ved utgangen til stranden og levers når du avslutter strandturen. Resepsjonen er betjent 24/7 av hjelpsomt personell. Middagsbuffe er litt over normal, men alacarte resturanten er meget god og med godt utvalg av god vin.