1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 44 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Maj,
Bærum

+
Veldig flotte frokost- og middagsbufeter, rent og hyggelig, orden ved bassenget, en egen ansatt håndterte solsenger og reservasjoner av disse på en veldig fin måte. Men bassenget var fullt av unger hele tiden , og de var vanskelig å finne muligheter for å svømme noen lengder. Det kunne gått an om kvelden, men da var bassengene stengt.
-
Trappen ned til SPA-avdelingen og videre ned til basseng- og sauna-områdene kunne med fordel ha vært utstyrt med rekkverk. Så ikke ut som at SPA-avdelingen var tilgjengelig for rullestolbrukere. Dette bør det kanskje gjøres oppmerksom på i beskrivelsen. Ønsker å legge til noe som jeg ikke finner plass for ellers, så tar det her: Hotellet hadde mange flere barnefamilier som gjester enn det vi fikk inntrykk av ut fra beskrivelsen. For et par mellom barn og barnebarn-stadiet, som ønsket en rolig ferie uten mye "ungemas", ble det litt i overkant med småbarn som løp omkring overalt, særlig i spisesalen. Det var litt slitsomt. Kanskje noe å presisere tydeligere, da jeg tror menge er i en slik situasjon at de ønsker det litt rolig i faser. Om området: Litt kjedelig med bare en strandpromenade - som var overbefolket - "sild-i-tønne"-følelse - på kveldene. Ikke mye annet å gjøre - bare hoteller i området.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


7 av 10

Jon Robert,
Trondheim

+
Fasiliteter og standard
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


8 av 10

Trond,
Oslo

+
Beliggenhet og privat strand.
-
Skifterom eller garderobe for oss som må forlate rommet kl. 12:00, men avgangen fra hotellet er kl 19:45.

Bekreftet gjest: 2019-07-28


7 av 10

Trond ,
STJØRDAL

+
Airconditionen og frokost og middagsbufeet
-
Kast ut ekstrasenger og få inn et bord og en liten sofa/ stoler. Stoler på terasser

Bekreftet gjest: 2019-07-27


9 av 10

,

+
God mat, God service, Nok solsenger
-
Det var ingen møbler på balkongen. Vi savnet også mulighet til å henge opp klær til tørk ute.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Lars,
Stavanger

+
Veldig bra hotell på alle fronter, frokost buffet og middagsbuffet var utrolig bra! Det eneste man savner som «nordmann» er kanskje et utvalg av varme sauser sim fiskesaus, rødvinsaus, bearnaise saus etc. Ellers veldig bra!!
-
Se ovenfor

Bekreftet gjest: 2019-07-23


8 av 10

Jostein,
Hell

+
Maten
-
Gikk ikke å sitte på balkonger

Bekreftet gjest: 2019-07-20


8 av 10

Hellen,
Stavanger

+
Betjeningen, middagsbuffe og beliggenheten
-
Poolområdet var et barneanarki. Kanskje bedre rammer rundt dette.

Bekreftet gjest: 2019-07-16


9 av 10

Wenche,
Sokndal

+
Maten var supergod.
-
Savnet stoler på balkongen.

Bekreftet gjest: 2019-07-16


10 av 10

Bjørn ,
Kverneland

+
Spa
-
Manglet glass og kopper til hvert måltid, mye kald mat stod for lenge i tallene

Bekreftet gjest: 2019-07-16


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

69 vurderinger
Utmerket
 
28
Veldig bra
 
19
Bra
 
9
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

25.07.2019

Innlegg av Torunn Secilie L Sandnes, Norge

Første ferietur til Durrës og Premium Hotel Beach

Var på dette hotellet en uke i Juli 2019 og var spent på hvordan oppholdet ble. Her er slik vi opplevde stedet. Først det positive: Fint hotell God mat vi hadde frokost og middag. Gode senger Hyggelig betjening Flott strand med fine solstoler Så det vi føler kan forbedres: Apollo (fra Stavanger) hadde ikke rom med havutsikt, vi fikk et rom med en trist utsikt til parkeringen og med en liten balkong som ikke kan brukes. Hotellet har en policy (de kom med et skriv som de la på bordet) som sier at en ikke kan ta med mat/drikke utenfra hotellet. Vi ble sjokkert av dette - det er jo litt av kosen å ta f.eks. et glass vin eller kjøpe vann og frukt å ha på rommet. Rommet vi fikk hadde bare en stor ekstra seng ikke stol eller bord. Veldig mye støy både på hotellet og på stranden. Dårlig lydisolering. Hotellet passer best for barnefamilier - ikke så passende for par. Det er minibank ca. 20 minutters gange fra hotellet, en kan også ta ut penger på flyplassen. Guiden rådet oss til å bruke Lek og ikke Euro det var veldig dårlig kurs for Euro. Vi har nå flyttet til et annet hotell hvor vi skal være den siste uken og det er en helt annen historie. :-)

 
10.07.2019

Innlegg av 892wencheg Trondheim, Norge

Ferie

Var på 1 ukes ferie:)Fantastisk fint hotell,rent å pent.nydelig mat å flott service.Blid å trivelig betjening.herlig strand som du kan bare nyte😊anbefales.kommer tilbake:)kjempe fint for familier 😊😊

 
30.05.2019

Innlegg av reidunb2018

Gode senger

Dette opplevde vi som et hyggelig hotell. Rommet og balkongen er ikke så stor, men det er rent og renholdet utføres på morgenen. Vi hadde frokost og middag på hotellet og er godt fornøyd med maten. Hotellet, uteområdet og stranden er hyggelig og det er butikker og restauranter nært inntil. Selve sesongen starter ikke før første uken i juni, så en god del var fortsatt under klargjøring. Litt langt inn til Durres sentrum.

 
05.09.2018

Innlegg av eheriksson Hamar, Norge

Historiske oplevelser i Albania

Albania er et svært interesant land med små avstanner mellom opplevelsene, når du velger et svært godt hotell gjør det at trivselen øker. Vær nøye med å bestille rom i front slik at du kan nyte de fenomenale solnedgangene. Alt er rimelig og servicen og venligheten hos betjeningen er meget god. Rommene er litt små, men sengene er gode. Det er standard hotell safe på rommet, som kan benyttes. Behagelige sol senger er fritt tilgjengelig på deilig sandstrand. Håndklær hentes ved utgangen til stranden og levers når du avslutter strandturen. Resepsjonen er betjent 24/7 av hjelpsomt personell. Middagsbuffe er litt over normal, men alacarte resturanten er meget god og med godt utvalg av god vin.

 
14.09.2019

Innlegg av lixlalux Luxembourg by, Luxembourg

No 5 star hotel

When we checked in, we had to call the cleaning lady as the toilet was dirty. An absolute nogo for a 5 star hotel. Apparently the hotel is quite new, but not well looked after and therefore looks old and dirty in some parts, for example the bathroom. In the indoor and outdoor swimming pools plenty of tiles are broken and nobody seems to care. At the reception we were told that internet is working all over the hotel.we never managed to connect in our room. The food is generally ok, but not 5 star quality. Poor quality juice, coffee and tea for breakfast. In the restaurant we had to ask for napkins every time. The staff in the restaurant is not well trained. There are no bathrobes in the room, nor in the wellness area. The jacuzzi was out of order. The only place that deserves 5 stars is the location for massage and turkish bath. Compliments to the indonesian ladies offering a professional massage. This hotel has to make very big efforts in order to reach a 5 ⭐ standard.