Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 163 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Service
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

Linda,
Bergen

+
Størrelsen på rommet
-
Bedre senger

Bekreftet gjest: 2019-09-15


9 av 10

Sigrid,
Oslo

+
Hyggelig og hjelpsom betjening. Reint og fint. Masse god mat.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-15


10 av 10

May Brith ,
Luktvatn

+
Stort rom, rent og pent i hotellområdet og på stranden
-

Bekreftet gjest: 2019-09-15


10 av 10

Ole,
Knarrevik

+
-
Siden de tilbyr Allinclusive så bør de ha et enkelt utvalg drinker ikke bare bart brennevin.

Bekreftet gjest: 2019-09-08


9 av 10

,

+
Service, renhold, nærhet til stranden
-
Badevakt hele dagen, og som ikke sitter med full fokus på mobilen. Hejertstartere tilgjengelig og personel som kan betjene disse både på stranden, ved bassenget og på hotellet. 2 drukninger med 2 dager mellom gjør ikke at vi følte oss trygg og vel ivaretatt. Som en ansvarlig reiseoperatør bør også slike tjenester være på plass der dere sender deres gjester

Bekreftet gjest: 2019-09-08


8 av 10

,

+
Alle var meget hyggelig og imøtekommende, veldig blide og hyggelige. Må få fremheve Erjon på A la karte restauranten på hotellet. Hans tilstedeværelse, kunnskap og hjertelige væremåte bør virkelig settes pris på!
-
Her må det være badevakt tilstede hele tiden, som har fått god opplæring i HLR! Vi var til stede da en eldre dame omkom på stranden, min samboer hjalp til med livredning, og sliter mye i etterkant med følelser rundt dette. Ansvaret falt på oss turister å redde henne. Slik kan det ikke være. Ingen fra hotellet kom og hjalp til/tok ansvar.

Bekreftet gjest: 2019-09-08


8 av 10

Rigmor,
Mjøndalen

+
rent og pent
-
Vi (4 pers) fikk byttet til et stort rom med 2 soverom i 7 etg. Bra rom, men vi bodde i kofferten ei hel uke, for det var bare en liten garderobe i det ene værelset. Det var god plass til flere skap!

Bekreftet gjest: 2019-09-08


8 av 10

Anne,
Lier

+
Hyggelig hotell
-
- Bedre annonsering av Apollo hendelser, spesielt i forhold til barna. - Barne disco foregikk på treningsplattformen i mørket, burde ha vært noe mer lys. Barna etterlyste flere disco kvelder, men var kun en. Vi deltok derfor på barnedico til det polske byrået. - Mye rot med rom siste dagen. Dagen på forhånd fikk jeg bestilt nytt rom frem til avreise på avreisedagen. Sjekket rommet og alt ok, men når jeg kom dit med familien på avreisedagen så var det et annet par der. Fikk utlevert et nytt rom, men det var ikke vasket ferdig. - Annen ubehagelig opplevelse som annen nordmann opplevde var at hun gikk av i feil etasje og oppdaget at rom kortet fungerte på samme romnummer i etasjen under. Oppdaget at det var feil rom når hun kom inn. Har hotellet for dårlig koding av rommene sine?

Bekreftet gjest: 2019-09-08


10 av 10

Kjell,
Rogaland

+
Beliggenhet. Service og renhold.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-01


9 av 10

Anne Kari ,
Rindal

+
Alt samlet på en plass
-

Bekreftet gjest: 2019-09-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

77 vurderinger
Utmerket
 
28
Veldig bra
 
20
Bra
 
10
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

06.09.2019

Innlegg av OleP120

Fint og rent hotell

Rommet var stort og flott bad. Mye god mat så en går ikke lei maten etter en uke. Godt renhold både på rommet og utearealet. Som nytt turistområde så bærer stedet preg av en del nybygg og noen halvferdige bygg. Strandpromenaden var relativ grei men det mangler en del belysning.

 
08.08.2019

Innlegg av Frida506

Bra om du kun ønsker sol og bad

Et nytt hotell som fortsatt er under utbygging. Det første vi måtte gjøre var å bytte rom pga ekstreme mengder mugg i taket på badet (null ventilasjon). Positivt at vi ble oppgradert, men til et bad uten sikkelig lys (!!). Rommene har også en del andre mangler og det virker som det har blitt bygd iløpet av en natt, i mørket. Ellers et pent hotell som ligner et palass på utsiden. Vi hadde kun kjøpt med frokost og dette var bare en ensidig skuffelse i alle kanter.. Man kan faktisk bli lei av pannekaker og nutella etter noen dager. Jeg synes ekstremt synd om noen vegetarianere eller med noen gluten allergi kommer hit, da vil du sulte. Rent og pent som sådan på hotellet, men ikke sett et eneste smil på noen renholdere rundt om. Stranda kryr av innpåslitne selgere og tiggere. Konklusjon : som et masete Tyrkia med kun pizza, pasta og fisk (italiensk mat). Ingen høydare, kjedelig, ensidig, veldig billig og fint vær. Stranda full i sigarettsneiper ved solsenger og sjøgress i vannet. Vil påstå masse turismen allerede har gjort sin ankomst her, ikke i den positive retningen. PS: ingen tar kort, det er flere kilometer til nærmeste atm, her er ikke 4g eller 3g (pluss svindyrt) og wifien er ustabil.

 
31.07.2019

Innlegg av kongsv Kløfta, Norge

Fint og rent hotell

En uke på dette hotellet med hele familien. Store fine rom. Utrolig rent. Rett ved stranda og stort eget basseng. Hadde allinclusive og maten var bra og helt grei øl i baren med denne pakka. Utrolig høyt støynivå i matsalen da det er mye folk der. Vinen var ett slag og ikke god. Stor forskjell på rommene da det gjelder utsikt. Var uheldig og fikk rom i 1 etg. Rom 104c. Hadde ingen utsikt, be om rom høyere opp så er nok alle rommene med grei utsikt.

 
23.07.2019

Innlegg av Vita S

Støyete turistmaskin

Dette stedet har null sjarm, det er høylytt technomusikk som ljomer over hele hotellet om kvelden, mange fulle russere på dagtid og stusselige omgivelser rundt hotellet. Mye søppel og preg av den store fattigdommen dette landet befinner seg i - i sterk kontrast til dette neonpalasset av et hotellkompleks som er plassert midt i ingenmannsland. Hotellrommene er derimot fine, vi hadde en toroms leilighet med fin utsikt mot havet. Det var imidlertid noe kloakklukt fra badet, forsøkt kamuflert med en litt ekkel luftrenser-lukt i hele leiligheten. Spiseområdet er forferdelig; stress, mas og hundrevis av grådige mennesker i kø. Og ingen andre restauranter i nærheten. Lekeplassen var ut mot en skitten bakgård, og flesteparten av lekene var ødelagte. Anbefales ikke for de som vil ha sjarm, ro og vakre omgivelser. Er du derimot kun ute etter soling, pizza og gratis alkohol, er dette stedet sikkert bra.

 
12.07.2019

Innlegg av Ernahen Ørland, Norge

Fint hotell, elendig mat

Veldig fint hotell rett på stranden😊 må som vanlig på slike kompleks være svært tidlig ute ( 06.00! ) på morgenen for å sikre solsenger ved bassenget. Rent og pent på hele området. All - inclusive anbefales IKKE! Maten er kjedelig, kald og smakløs. Dette gjelder både frokost, lunch, snacks og middag.