Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Renoverte ettromsleiligheter i forskjellige størrelser med dobbeltseng. Mulighet for 1 til 2 ekstrasenger i sovesofa eller feltseng. Flislagt gulv. Spisebord, lite kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc (badene er ikke renoverte). Balkong med havutsikt eller begrenset havutsikt, eller markterrasse. Balkonger i ulike størrelser. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 35-40 m²
Antall personer: 1-2 / 1-3 / 1-4

Juniorsuite

Renoverte juniorsuiter som ligger i den laveste av de to hotellbygningene. Dobbeltseng og mulighet for en ekstraseng i sovesofa eller feltseng. Flislagt gulv. Lite kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Markterrasse, noen er delte og størrelsen varierer. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 2 / 2-3 / 2-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Renoverte toromsleiligheter i forskjellige størrelser med ett soverom med dobbeltseng. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulig med ekstrasenger i sovesofa eller feltseng. Flislagt gulv. Kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering (i oppholdsrommet) og safe. Dusj og wc (badene er ikke renoverte). Balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt eller markterrasse. Leilighetene med markterrasse ligger i en annen bygning. Størrelsen på uteplassene varierer. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 55 m²
Antall personer: 2 / 2-4 / 2-4, hvorav 1 barn / 2-5 / 2-5, hvorav 1 barn