Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 32 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
7,2 / 10
Service
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Gunhild ,
Bjerkreim

+
Apollo har rangert Diamma med 3 stjerner. Vi ble veldig positivt overrasket! Rene, flotte, store rom. Utrolig hyggelig betjening som snakket veldig bra engelsk. Rent svømmebasseng. Veldig god mat i a la carte restauranten.
-
Litt mer utvalg på frokosten. Litt mer effektivt. Måtte vente på rene glass hver dag + spørre om å få ut yoghurt nesten hver dag. Litt mye tre med bassenget, så det var mye skygge.

Bekreftet gjest: 2019-08-13


7 av 10

,
Sola

+
-
Mer kaffe kopper, glass i frokost buffe. Her var det lang kø og det kom 1-2 kopper etter som de ble vasket opp. Mulighet til og kjøpe enkle retter som sandwich ol. De dagene man ønsker noe enkelt og bare være på hotellområdet.

Bekreftet gjest: 2019-08-13


8 av 10

Magnar,
Bryne

+
Bra beliggenhet og hyggelige betjening / servitører. Bra med solstoler ink på stranden
-
Større kjøleskap . Små terrasse i 2 etasje. kunne vært vannkokker

Bekreftet gjest: 2019-08-06


9 av 10

Reidun ,
Tau

+
De tre familieromma lå ved siden av hverandre i første etasje. Basseng, restaurant, bar, promenade og strand var i nærheten. Alltid ledige solsenger både ved bassenget og stranda.
-
Vannkoker på rommet. Glutenfri mat. Heldigvis tok jeg med meg brød og knekkebrød.

Bekreftet gjest: 2019-08-06


9 av 10

Gunni,
Oslo

+
Rommet var flott og sengene fantastiske! Frokosten smakte like godt hver dag, både fint og grovt brød og massevis av både varmt og kaldt pålegg. Beliggenheten var veldig bra, bare noen få meter til strand med gratis solsenger. Bra renhold og superblid betjening både i roomservice og i resepsjonen.
-
Det var stadig tomt for kopper/glass i frokostsalen. Ellers var alt perfekt. Klippe ned hekkene foran terrassene.

Bekreftet gjest: 2019-08-04


10 av 10

Svein,
Oslo

+
Beliggenhet til stranden
-

Bekreftet gjest: 2019-08-04


8 av 10

Ludvik,
Stjørdal

+
Nært strand
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


6 av 10

Inger Anita ,
Bjugn

+
Dame i resepsjonen, hilste og var alltid blid og hjelpsom.Grei frokost. Ok restaurant. Beliggenhet bra.
-
Fjern noe av beplantningen, den trekker til seg duer. Duebæsj på møbler. Forbedre uteplass ved leiligheter. Og utemøbler. Smilekurs for mann i resepsjonen. Sluk i dusj var dårlig.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


8 av 10

Elisabeth,
sandnes

+
De ansatte viste fantastisk service.
-
Bedre renholdsrutiner på rommene. Bassenget åpent lenger og kanskje en "barnefri" time. Vi trodde vi skulle ha balkong/terrasse, men fikk to stoler og et bord i trappeoppgangen, så hadde vært greit med riktig beskrivelse av det.

Bekreftet gjest: 2019-07-30


6 av 10

Sture,
Bodø

+
Sentralt
-
Vannkoker på rommet.For mye vann på gulvet etter rengjøring.

Bekreftet gjest: 2019-07-28


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

76 vurderinger
Utmerket
 
14
Veldig bra
 
20
Bra
 
12
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
22

Fem siste vurderinger

13.08.2019

Innlegg av gunnisin

Flott sted

Vi bodde på Diamma i juli/august 2019 og vi blei positivt overrasket over stedet. Rommet var supert og sengene var fantastisk deilige. Rommet blei rengjort bra hver dag. Frokost var innkludert i oppholdet, og maten var skikkelig god. Brettene blei fyllt opp hele tiden slik at alt - både brød, pålegg, egg etc hele tiden fremsto som ferskt og godt. Beliggenheten til stranda er flott. Bare noen meter å gå til gratis solsenger. Gode spisesteder langs strandpromenaden. Det eneste "negative" var avstanden til byen, men den visste vi jo om da vi bestilte oppholdet.

 
17.07.2019

Innlegg av Tonje K

Koseligt hotell

Vi var 2 par som var på diamma i juli 2019. Dei som jobber der er kjekke folk, men frokosten blir du lei. Det var lite utvalg og brødet var så tørt. Det var ikkje smør tilgjengelig heller. Sengene på romme MÅ dei bytte ut! Begge madrassenese som var på rommene våre var ødelagt. Dysjen på rommet vårt var også tett så de rant vann ut på rommet. Det var veldig kort vei til stranda og masse solsenger som var gratis. Bassenge var også bra utenom alle trerna som dekke for sola utover dagen.

 
15.07.2019

Innlegg av Odamathilde98 Trondheim, Norge

Fint feriehotell

Min opplevelse etter å ha vært på Diamma resort en uke er ganske positiv. Hotellrom var bra, bassenget var bra og de ansatte var meget hyggelige. I tillegg var det nær beliggenhet til strand slik at vi enkelt kunne veksle mellom strand og basseng. Wifi på hotellrommet fungerte veldig bra, mens wifi for fellesområdene var litt tregere. Frokosten var dessverre litt skuffende med tørt brød, men allikevel var det en del andre alternativer på frokosten. Prøvde ut flere av resturantene i nærområdet, og favoritten ble "Liburnia vitamin Aga". Anbefales! Spesielt kjøtt- og pastarettene imponerte.

 
04.06.2019

Innlegg av Helge J

Flott anlegg, valuta for pengene

Bygget 2015, flott beliggende rett på stranden. Utrolig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Gratise solstoler på stranden. Ok restaurant. Frokost helt grei, men lite variasjoner på buffeten. Mye skygge fra høye trær rundt bassenget og på området. Rommene er plassert i anneks (4-6 rom per bygning)

 
25.05.2019

Innlegg av Rita S Nesoddtangen, Norge

Ypperlig

Vi kom sent på kvelden og ble godt tatt i mot. Det var satt frem nattmat på rommet som smakte fortreffelig. Vi var litt uheldige med plassering av rom rett ved siden av baren hvir det var full fest. Deg ble løst elegant med rombytte dagen etter. Beliggenhet, rom og masse blide ansatte gjør til at jeg gjerne reiser tilbake. Det ligger sentralt til som gir gode muligheter for å utforske kyst og fjell med leiebil.