1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Splendor

  • • Egen strand og hyggelig bassengområde
  • • Gratis solsenger og parasoller
  • • Gangavstand til sentrum i Dhermi

I frodige omgivelser nært havet ligger Splendor, et hyggelig hotell med egen del på stranden og restaurant. Både ved bassenget og på stranden er det gratis solsenger og parasoller. Maten i restauranten er lokal og sesongbasert. Inn til sentrum av Dhermi kan du gå og der finner du flere restauranter og et herlig uteliv.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Splendor ligger i frodige omgivelser i Dhermi med bl. a. oliventrær, banantrær, mandarintrær og limetrær inne på hotellområdet. Gratis solsenger og parasoller, både ved bassengområdet og på hotellstranden, som kun ligger et steinkast unna.

Det er to restauranter, der den ene ligger inne på hotellområdet mens den andre ligger ved stranden, frokost og middag kan inntas i begge. Middagen serveres à la carte med fokus på sesongens råvarer og lokale produkter samt fisk- og skalldyrsretter.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis trimrom. Døgnåpen resepsjon. Minibank ligger ca. 2 kilometer fra hotellet, ved restauranten Luciano. Ca. 2 kilometer til sentrum av Dhermi, der du også finner restauranter, barer og et rikt utelivstilbud.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon inkludert drikke mot tillegg. Da er ett glass vin, en flaske øl, en alkoholfri drikke eller en flaske vann inkludert