Premiumreiser

Premiumreiser – sosial reise med mange opplevelser

Bli med på en sosial premiumreise sammen med likesinnede på opplevelsesrike utflukter, gode hotell, flyreise og flere måltider er inkludert. Reiseformen passer for deg som vil utforske et nytt sted i et roligere tempo, der det viktigste er å nyte god mat og en deilig ferie sammen med nye bekjentskaper.

På våre premiumreiser får du:

  • Direktefly, transport og overnatting.
  • Sosialt fellesskap med gruppen.
  • Et spennende og variert utfluktsprogram.
  • Skandinavisktalende guider og reiseledere.
  • Du kan velge mellom 9 reisemål og 14 hoteller

Velg premiumreisen som passer deg

 

Premiumreiser tilbys i tre varianter: klassisk, mat & vin og skjærgårdscruise


Premiumreise Klassisk

Premiumreise Klassisk

Våkne opp i Parga i Hellas, på Brač i Kroatia, eller hvorfor ikke i livlige Saranda i Albania? Start dagen med en herlig frokost - du velger selv om du vil spise i selskap med andre eller ha en stund for deg selv.

Premiumreise Klassisk gir deg en bred opplevelse der både mat, natur og kultur er innbakt i programmet. Se noen av reisemålets aller vakreste vyer, oppdag spennende kulturskatter og spis lunsj på sjarmerende små restauranter - alt sammen med nye kjente.

Om kvelden spiser vi felles middag på en lokal restaurant i en av byens gater. Nyt god mat og drikke mens du snakker om dagens opplevelser med de andre premiumgjestene. Spaser mett og tilfreds langs strandpromenaden, innen sengen kaller etter enda en dag fylt av nye inntrykk.

Se program for Premiumreisen til Parga»   

Se program for Premiumreisen til Albania»   

Se program for Premiumreisen til Kypros»  

Se program for Premiumreisen til Rhodos»

Se program for Premiumreisen til Kreta»

Se program for Premiumreisen til Kroatia»


Premiumreise Mat & Vin

Premiumreise Mat & Vin

 

Stå opp til en feriedag helt dedikert til lokale godsaker. Dagen starter med en god frokost innen det er på tide med en spennende utflukts dag i gastronomiens tegn. Hva sier du til en utflukt gjennom vakkert landskap der vi smaker oljer, vin og druer? Eller et gresk matlagingskurs i en botanisk hage på Kreta?

Du får også tid på egen hånd, som du fyller med akkurat hva du vil! Det går like bra å slappe av ved hotellbassenget som å gi seg ut på et eget eventyr for å utforske omgivelsene. Kveldens middag gi en god mulighet til å fortsette matreisen, og sammen med de andre premiumgjestene snakke om hvilke delikatesser dere får smake i løpet av dagen.

Se program for Premiumreisene til Kreta» 


Premiumreise Skjærgårdscruise

Premiumrese med Skjærgårdscruise

 

Tenk å bli vekket av bølgenes brus. På Premiumreisen Skjærgårdscruise er nærheten til havet og naturen fellesnevneren.

Dagene tilbringes med å oppdage pittoreske små byer, spennende kulturskatter og lokale smaker. Bli med på by rundturer, bade i krystallklart vann og bli kjent med nye mennesker underveis. Felle lunsjer, middager og utflukter sammen med gruppen, samtidig som det er blir tid til å se seg om på egen hånd eller bare ta det rolig og nyte solen. 

Se program for Premiumreisene til Kroatia»