Silversea

Silversea

Det privateide italienske selskapet Silversea er valget for den som ønsker seg det aller beste. Silversea mottar stadig prestisjetunge priser for sine skip i luksusklassen. Den høye kvaliteten er gjennomgående i alle ledd, fra skipets eksteriør til mat og service. 

Silversea er et ”all inclusive”-produkt, der kun personlige utgifter som skjønnhetspleie og utflukter i land kommer i tillegg til cruisets pris. Du betaler ikke for drikkevarer eller gir tips til personalet om bord. Et cruise med Silversea kombinerer en unik reiseopplevelse med det gode liv i luksus og stil.

Skipene er store nok til å kunne tilby en rekke fasiliteter og underholdningstilbud, men samtidig små nok til at servicen er unik og personlig. Atmosfæren om bord er avslappet og ledig elegant, med fokus på at alle har individuelle ønsker og behov. Alle lugarer er suiter og de fleste har private balkonger. Suitene har minibar som fylles med det du selv måtte ønske, og alle suiter har egen butlerservice. Hver kveld tilbys variert underholdning av høy kvalitet, du kan prøve lykken i skipets kasino eller danse til ut i de små timer i en av skipets salonger.

Silversea samarbeider med det prestisjetunge ”Grand Chefs Relais & Châteaux”, og måltidene som serveres om bord er en gastronomisk opplevelse for både gane og øye. Inkludert i cruisets pris er hele 88 forskjellige viner. Har du ønsker om en spesiell årgangsvin er selvsagt det også mulig mot et ekstra tillegg i prisen. Selv på de minste skipene er det flere alternative restauranter å velge mellom. Er ikke dette tilstrekkelig, kan du få hele restaurantmenyen servert til din egen suite eller på din private balkong, hvor du kan nyte samme gourmetmåltid helt privat. Det er vanlig å kle seg pent for middag i hovedrestauranten, og to kvelder i uken er det formelle aftener, hvor smoking eller mørk dress er vanlig. Ønsker du ikke å delta på de formelle kveldene, er det alltid et uformelt alternativ i en annen av skipets restauranter.

Silverseas seks skip og fantastiske reiseruter - til syv kontinenter og fra pol til pol – garanterer for at det finnes en reiserute for enhver smak.

Silversea anbefales for den erfarne og kresne cruisegjest, som setter høye krav til mat, komfort og personlig service. Barn er velkommen om bord, men dette er først og fremst cruise for de voksne.