Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line har spesialisert seg på slagordet ”Feel free”, som enkelt betyr valgmuligheter og fleksibilitet. Alle 14 skipene i flåten er spesialbygd for dette konseptet, og her er ingen faste spisetider, ingen kleskoder eller andre ”regler” å forholde seg til. Mottoet er at det er din ferie og du selv som bestemmer hvordan du vil ha det. Atmosfæren er avslappet og uformell, med et stort aktivitets- og underholdningstilbud for store og små.

Om bord har du et utall av restauranter å velge mellom. På alle skip er det minst to hovedrestauranter, bufférestaurant, uten- og innendørs restaurant, og en ”snack-restaurant“ som er åpen hele døgnet. I tillegg er det spesialrestauranter som Cagneys Steak House, fransk bistro, sushibar, asiatisk, japansk og italiensk restaurant. For å spise i spesialrestaurantene betales et lite tillegg i prisen. De minste er heller ikke glemt; - alle skip har sin egen avdeling i bufférestauranten med bord og stoler tilpasset barnas størrelse. Selve bufféen er i riktig høyde, slik at de små selv kan forsyne seg med hva de måtte ønske. Norwegian har spesialisert seg på familier, med en rekke tilbud for barn i alle aldrer, og har svært gunstige priser for barn som deler lugar med sine foreldre. Her finnes barneklubber inndelt i fire forskjellige aldersgrupper, som alle har sine egne områder på skipet både innendørs og utendørs. Kvalifisert personale er ansatt for å passe på og aktivisere barna, og barnevaktordning finnes også slik at foreldrene kan få litt tid for seg selv, i visshet om at barna har det bra og er i trygge omgivelser.

Om bord finnes en egen, privat avdeling med suiter, ”Garden og Courtyard Villas”. Her er det egen resepsjon der gjestene kan få hjelp til det meste. Suitene er luksuriøse og av ulike størrelser, og de største har tre soverom, tre bad og oppholdsrom. Et felles utendørs område designet som en hage med basseng, boblebad og barer, skjermet av trær og planter, er forbeholdt de som bor i denne avdelingen. Dessuten nyter gjestene godt av VIP behandling og butler-service.

Norwegian Cruise Line anbefales for par og enslige i alle aldrer, familier med barn og storfamilier som reiser sammen, og som vil ha en aktiv ferie i en avslappet og uformell atmosfære.

På Norwegian Cruise Line finner du blant annet:

– Store utendørsområder med svømmebasseng, boblebad, barnebasseng og stillesoner for voksne
– Helsestudio
– Skjønnhetssalong
– Spa med behandlingstilbud
– Joggebane, volley- og basketbane
– Bordtennis
– Golf driving nets
– Gyroscope/trampoline
– Klatrevegg
– Bowlingbaner

– Internettkafé
– Butikker
– Kunst- og fotogalleri
– Kasino
– Rom for kortspill
– Bibliotek
– Kapell
– Spillarkade
– Konferanserom
– Opp til 20 forskjellige barer og salonger

Merk! Ikke alle skip har samtlige av ovennevnte fasiliteter.


Cruisepakker inkludert fly fra Barcelona »  |  Cruisepakker inkludert fly fra Venezia »