Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises er søsterselskap av Celebrity Cruises og under samme eierselskap som Royal Caribbean. Med over 140 destinasjoner fordelt på 50 land gir et cruise med Azamara deg muligheten til å oppleve steder de større skipene ikke kommer til. I flere havner ligger skipet natten over, slik at det blir bedre tid til å utforske hvert sted. Utflukter og aktiviteter ved havneanløpene fokuserer på kultur, historie og aktive utflukter som sykkelturer, fotturer og golf. Dersom skipet legger til utenfor sentrum ved havneanløp, settes det opp gratis buss.

Rederiet har to skip, Azamara Journey og Azamara Quest, som har plass til knappe 700 passasjerer og som ligger i det høyere sjiktet mellom premium- og luksuskategori. Personlig service og førsteklasses mat står i fokus og atmosfæren om bord er luksuriøs, samtidig som den er uformell. Azamaras fremragende service er gjennomgående i alle ledd, med én ansatt pr. to gjester.

Når det er tid for middag har du valget mellom hovedrestauranten, bufférestauranten eller en av spesialrestaurantene. Det er bare én bordsetting og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Det er ingen formelle middager som krever smoking, men pent antrekk er vanlig. Hvert måltid er en gastronomisk opplevelse, og husets viner er inkludert i cruiseprisen, både til lunsj og middag. Og selvfølgelig er det nøye utvalgte årgangsviner som serveres. Alkoholfrie drikkevarer gjennom hele cruiset er også inkludert. Kveldsunderholdningen er variert med større og mindre konserter, revy og show, mens vakre salonger innbyr til fredelig avslapping. Bar og kasino er der også.

På dagtid kan du utvide horisonten og dine kunnskaper ved å høre på gjesteforelesere som holder foredrag om ulike temaer. Skipene har også flotte spa-anlegg med behandlingstilbud av alle slag inkludert akupunktur. Er du opptatt av å holde deg i form, har du et topp moderne treningsstudio til disposisjon, hvor det også er fellesaktiviteter som aerobics, spinning, yoga og pilates. Ønsker du å gå enda grundigere til verks, kan du få en personlig trener til å hjelpe deg.

Azamara anbefales for erfarne cruisere, par og enslige, som setter pris på kvalitet og service, og som ønsker kultur og opplevelser framfor aktiviteter og underholdning. Et cruise med Azamara gir en mer maritim opplevelse enn du vil få på ett av de store ”resort-skipene”.