Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises er søsterselskap av Celebrity Cruises og under samme eierselskap som Royal Caribbean. Med over 140 destinasjoner fordelt på 50 land gir et cruise med Azamara deg muligheten til å oppleve steder de større skipene ikke kommer til. I flere havner ligger skipet natten over, slik at det blir bedre tid til å utforske hvert sted. Utflukter og aktiviteter ved havneanløpene fokuserer på kultur, historie og aktive utflukter som sykkelturer, fotturer og golf. Dersom skipet legger til utenfor sentrum ved havneanløp, settes det opp gratis buss.

Azamara anbefales for erfarne cruisere, par og enslige, som setter pris på kvalitet og service, og som ønsker kultur og opplevelser framfor aktiviteter og underholdning. Et cruise med Azamara gir en mer maritim opplevelse enn du vil få på ett av de store ”resort-skipene”.

Noen av fasilitetene om bord:

  • Daglige utflukter og aktiviteter.
  • Foredrag med gjesteforelesere.
  • Spaanlegg med mange behandlingstilbud, også akupunktur.
  • Moderne treningsstudio.
  • Felles aktiviteter som aerobics, spinning, yoga og pilates.
  • Tilgang til personlig trener.

Mer om skipene

Rederiet har to skip, Azamara Journey og Azamara Quest, som har plass til knappe 700 passasjerer og som ligger i det høyere sjiktet mellom premium- og luksuskategori. Personlig service og førsteklasses mat står i fokus og atmosfæren om bord er luksuriøs, samtidig som den er uformell. Azamaras fremragende service er gjennomgående i alle ledd, med én ansatt pr. to gjester.

Restaurantene

Når det er tid for middag har du valget mellom hovedrestauranten, bufférestauranten eller en av spesialrestaurantene. Det er bare én bordsetting og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Det er ingen formelle middager som krever smoking, men pent antrekk er vanlig. Hvert måltid er en gastronomisk opplevelse, og husets viner er inkludert i cruiseprisen, både til lunsj og middag. Og selvfølgelig er det nøye utvalgte årgangsviner som serveres. Alkoholfrie drikkevarer gjennom hele cruiset er også inkludert. Kveldsunderholdningen er variert med større og mindre konserter, revy og show, mens vakre salonger innbyr til fredelig avslapping. Bar og kasino er der også.

Lugarene

Lugarene er velutstyrte, og de fleste har balkong. Sengene er gode, med dundyner og sengetøy av høy kvalitet, samt badekåper og tøfler i egyptisk bomull. Ønsker du ekstraservice, kan du be om å bli vekket med kaffe og te på sengen eller få skoene pusset. Dessuten er det selvfølgelig 24 timers room service.

Bo i en suite

Velger du å bo i en suite, får du butler til disposisjon gjennom hele cruiset. Han står til tjeneste med det meste, som blant annet å pakke opp og ned bagasjen for deg. Du får prioritert inn- og utsjekking, gratis tilgang til spesialrestaurantene, er prioritert ved valg av utflukter, og minibaren blir fylt med alkoholfrie drikkevarer etter dine ønsker – for å nevne noe.