Sea Dream

SeaDream Yacht Club

Det norske, privateide SeaDream Yacht Club består av to små luksusskip, SeaDream I og II. Dette er alternativet for den som foretrekker ”yachting” fremfor ”cruising”. Skipene, som tar rundt 100 passasjerer hver, tilbyr fleksibilitet, personlig service, spontanitet og kvalitet av ypperste klasse. SeaDream Yacht Club har tilpasset sitt produkt til aktive og reisevante mennesker som ønsker en avslappende, men likevel aktiv ferie i uformelle, men luksuriøse omgivelser.

Skandinavisk kaptein og offiserer ønsker gjestene velkommen om bord og tar dem med til kjente havner og eksotiske, mindre steder hvor de større cruiseskipene ikke kommer til.

Skipene har en egen sportsmarina, hvor alle typer vannsport tilbys. Utfluktene i land er gjerne turer til fots, med sykkel eller til golfbanen. Du kan også bli med skipets kjøkkensjef til det lokale markedet eller nyte dagen i skipets spa. På soldekket slapper du av i balinesiske solsenger, og ønsker du å tilbringe en natt under stjernene, står skipets mannskap klar til å re opp sengene med puter og dyner. Med nesten like mange mannskap som passasjerer, vil du oppleve en personlig service og atmosfære som er vanskelig å oppdrive noe annet sted i verden, enten det er på land eller til vanns. Her kan du la smoking og slips bli hjemme, da kleskoden er elegant uformell hver kveld.

På alle cruisene feirer passasjerer og mannskap seg selv og ønsker på gjensyn med ”Champagne og Caviar Splash”. Når skipene er i Karibien foregår dette på en kritthvit sandstrand, hvor skipets mannskap serverer champagne og kaviar i strandkanten, etterfulgt av en piknik på stranden der de lekreste grillretter blir servert på porselen. Når skipene seiler i Europa, arrangeres dette om bord på skipet. I cruiseprisen er det aller meste inkludert: mat, drikke og tips, og du betaler kun for personlige utgifter som spabehandlinger og lignende. Måltidene er en opplevelse for selv de mest kresne, enten du velger å spise i skipets hovedrestaurant eller under stjernehimmelen når været tillater det.  Her er ingen dresskoder eller faste spisetider, og vinkjelleren består av mer enn 3000 flasker. Å cruise med en av SeaDreams yachter er en opplevelse for livet.

Anbefales for:

SeaDream anbefales for yngre og eldre som ønsker en avslappet og aktiv ferie i luksuriøse omgivelser, som setter pris på små pittoreske havner langt fra masseturismen og som liker følelsen av å være om bord på sin egen yacht. Barn er velkommen, men det er ingen spesielle fasiliteter eller program for barn om bord.


Kontakt oss for å bestille cruise med SeaDream Yacht Club:

Telefon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00

Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips