Princess Cruises

Princess Cruises

Princess Cruises, et eget merkenavn under Carnival-gruppen, har en topp moderne flåte med 17 klassiske og stilrene skip. Hos Princess finner du ett av markedets største utvalg av reiseruter over hele verden - 115 reiseruter, med varighet fra syv til 107 dager og totalt 350 ankomsthavner på sju kontinenter. I kombinasjon med mange av reiserutene tilbyr også Princess landarrangement før og etter cruiset, slik at man får det beste både til lands og til vanns, i trygge og komfortable omgivelser.

Skipene tar fra 680 til 3 600 passasjerer og er alle av førsteklasses standard. Siden skipene er inndelt i flere mindre områder, blir det en intim og hyggelig atmosfære om bord. Her er et stort utvalg av fasiliteter, underholdning og tilbud, flere restauranter, salonger og barer, innredet i klassisk maritim stil. Også uteområdene er inndelt i flere mindre bassengområder i stedet for ett stort fellesområde.

Aktiviteter om bord

Et cruise med Princess er mye mer enn destinasjonene du besøker. Hvert skip er et reisemål i seg selv. Princess Scholar Ship Sea Program tilbyr inntil 40 forskjellige kurs på hvert cruise. Her har du sjansen til å utvide horisonten med alt fra foto, data og vinkurs til keramikk og matlagingskurs. Liker du å være aktiv i ferien, har du et stort og moderne treningssenter til disposisjon, og det arrangeres en rekke felles sportsaktiviteter. Du kan også teste dine golf-ferdigheter i simulatoren, eller på en ni-hulls puttinggreen. De fleste skipene har også bordtennis, shue-board, joggeløype og en idrettsbane for basket- og volleyball. Vil du helst bare slappe av, er skipets Sanctuary stedet. Dette er et alternativt område til de utallige frilufts- og underholdningstilbudene andre steder på skipet. Her kan du slappe av i et utendørs spa-inspirert miljø, hvor det serveres spesielle drikker og småretter, og hvor det tilbys massasje og enklere underholdning. I Sanctuary har barn ingen adgang; området er reservert for voksne.

Anbefales for:

Princess Cruises passer godt for barnefamilier. Barn og tenåringer har sine egne områder på skipet, utstyrt med alt fra de nyeste videospillene og filmene til kunst og håndverk, bordfotball, brettspill og jukebokser. For de minste arrangeres det aktiviteter som karaoke, pizzapartyer, pyjamaskvelder og mye mer.


Kontakt oss for å bestille cruise med Princess Cruises:

Telefon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00

Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips