Costa Cruises

Costa Cruises

Costa Cruises er Europas ledende cruiserederi med mer enn 60 års erfaring, og er en del av Carnival Corporation, verdens største cruiseselskap. Slagordet er ”Cruising Italian Style” og her har atmosfære, mat og service et italiensk preg.

Majoriteten av passasjerene om bord på Costas skip er søreuropeere, noe som gir en livlig sydlandsk atmosfære med et høyt aktivitetsnivå. Rederiets 12 skip tilbyr reiseruter over store deler av verden og har markedets største utvalg av ruter i Middelhavet. Mange av skipene er av nyere dato og har stilmessig lik innredning i en blanding av italiensk og internasjonal stil med sterke farger og mange dekorative detaljer.

Italienskinspirert mat

Mat og service gjenspeiler rederiets italienske tilhørighet. Det italienske kjøkken legger stor vekt på råvarer og tradisjoner, men Costa tilbyr også en rekke retter fra det internasjonale kjøkken. Hvert måltid er en fest, og du velger selv om du vil innta dine måltider i en formell eller uformell setting, under åpen himmel, eller i din egen lugar. Trattoria Italiana tilbyr uformell servering i bufférestauranten, Tradizionale serverer tradisjonell à la carte i hovedrestauranten, Salute e Benessere byr på spameny for dem som passer linjene, Dining di Lusso har deluxe oppdekking i en av spesialrestaurantene, Piccolo Morso frister med enklere retter fra bufféen, eller romservice døgnet rundt, Pizzeria med pizza i bistroen og Spuntino med søtsaker fra midnattsbufféen.

Anbefales for:

Stadig flere familier oppdager at cruise er den perfekte familieferie. Med svært lave priser for barn under 18 år som deler lugar med to voksne, vil det spesielt i sommerhalvåret og i skoleferier være mange barnefamilier på Costas skip. Det finnes barneklubber for dem mellom 3 og 17 år, og de forskjellige aldersgruppene har egne områder og aktivitetsprogrammer. På kveldstid tilbys en felles barnevaktordning i barneavdelingen, slik at foreldrene får tid til å nyte en god middag og litt underholdning i fred og ro. Underholdningen på kveldstid er variert med show og musikk i flere salonger og barer, og hver kveld er det en oppsetning i skipets teater. Klesstilen er uformell og det er ingen krav til formell påkledning, selv om passasjerene kler seg normalt pent på kveldstid.

Costa Cruises anbefales for par i alle aldre, de som reiser alene og barnefamilier som liker en livlig atmosfære med høyt aktivitetsnivå og høyt tempo, samt de som setter pris på italiensk mat og søreuropeisk atmosfære.


Kontakt oss for å bestille cruise med Costa Cruises:

Telefon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00

Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips