Azamara Club Cruises

Om skipene

Azamara Journey: Skipet tar 694 passasjerer er bygget i år 2000, og renovert i 2007
Azamara Quest: Skipet tar 694 passasjerer er bygget i år 2000, og renovert i 2007

 

Lugarene

Lugarene er velutstyrte, og de fleste har balkong. Sengene er gode, med dundyner og sengetøy av høy kvalitet, samt badekåper og tøfler i egyptisk bomull. Ønsker du ekstraservice, kan du be om å bli vekket med kaffe og te på sengen eller få skoene pusset. Dessuten er det selvfølgelig 24 timers room service. Velger du å bo i en suite, får du butler til disposisjon gjennom hele cruiset. Han står til tjeneste med det meste, som blant annet å pakke opp og ned bagasjen for deg. Du får prioritert inn- og utsjekking, gratis tilgang til spesialrestaurantene, er prioritert ved valg av utflukter, og minibaren blir fylt med alkoholfrie drikkevarer etter dine ønsker – for å nevne noe.


Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips