Viking River Cruises

Viking River Cruises

Viking River Cruises er et sveitsisk rederi med en flåte på 42 elegante og moderne, førsteklasses elvecruisebåter samt 3 cruiseskip. Grunnlegger er nordmannen Torstein Hagen, som introduserte elvecruiseeventyret på det norske markedet. Cruisebåtene/skipene holder høy standard både når det gjelder kulinariske og kulturelle opplevelser, og legger dessuten stor vekt på personlig service. Båtene seiler på de fleste elvene i Europa, Russland, Kina, Vietnam, Kambodsja og Egypt. Rederiet tilbyr et variert cruiseprogram hele året, de fleste av sju netters varighet, men også varighet opptil 14 netter tilbys. Sommeren 2015 tilbyr Viking River Cruises flotte cruise i Middelhavet og i Nord-Europa. Viking River cruises satte for øvrig Guiness World Record i 2014 med å døpe 18 nye cruisebåter i løpet av 24 timer!

Viking River Cruises har mottatt en rekke utmerkelser og er ansett for å være verdens ledende elvecruiserederi. Viking River Cruises setter individuelle opplevelser og service i fokus. I reisens pris inngår alltid en utfluktspakke med høydepunkter fra havnene vi besøker. På alle utfluktene får du utlevert hodetelefoner som gjør det lettere å høre hva guiden forteller. Kjøkkenet holder en meget høy internasjonal standard, og kombinasjonen av regionale spesialiteter og tradisjonelle favoritter gjør måltidene til en kulinarisk matopplevelse.

Cruise med Viking River Cruises anbefales for reisende som ønsker moderne båter med fokus på høy kvalitet og service. Uansett hvilken vannvei du velger, kan du nyte et førsteklasses cruise med kulinariske matopplevelser og interessante utflukter. Atmosfæren er stilfull og hyggelig, med et serviceinnstilt engelsktalende personale som gjør sitt ytterste for at gjestene skal trives.