AMA Waterways

AMA Waterways

Dette er rederiet som har ført konseptet ”elvecruise” et steg videre og som følgelig er et godt valg for deg som ønsker det aller beste. Rederiet har 20 elegante fartøy med det siste innen tekniske løsninger og moderne fasiliteter, og det legges stor vekt på personlig service i en avslappet og elegant atmosfære.


Den høye kvaliteten er gjennomgående i alle ledd, fra båtenes eksteriør til mat og service. Ama Waterways har mottatt en rekke utmerkelser og fikk tildelt utmerkelsen Beste elvecruiserederi av "World's Best Awards 2014". Cruiseprogrammet er variert året gjennom med skip i Europa, Russland, Vietnam og Kambodsja. De fleste cruisene varer sju netter og kan kombineres med hotellopphold før og/eller etter cruiset, men der er også cruise cruise som  varer opp til 30 dager. I hver havn er der utflukter som er inkludert i reisens pris, men ønsker du å utforske havnene på egen hånd, så kan du låne en sykkel om bord.

Livet om bord er avslappet. Der er bibliotek og trimrom, og skjønnhetssalongen har flere behandlinger på menyen. Alle båtene har et lite basseng, og på soldekket kan du nyte seilingen fra en behagelig dekkstol. Om kvelden er det underholdning, dans og musikalske innslag. Rederiet har høyt fokus på sitt kjøkken og serverer gourmetmåltider med utvalgte viner til middag. Kombinasjonen av regionale spesialiteter og tradisjonelle favoritter gjør måltidene til en kulinarisk opplevelse.

Cruise med AmaWaterways anbefales for reisende som ønsker ”det lille ekstra” av moderne båter, høy kvalitet og ypperlig service. Uansett hvilken vannvei du velger, kan du nyte et førsteklasses cruise med gourmetmåltider og spennende utflukter. Atmosfæren er varm, stilfull og hyggelig, med et serviceinnstilt engelsktalende personale som gjør sitt ytterste for at gjestene skal trives.