Cruise fra Fort Lauderdale

Cruise fra Fort Lauderdale – opplev byen først!

Det er den perfekte kombinasjonen av behagelige temperaturer året rundt, strandliv, shopping og det store utvalget av fornøyelser som gjør Fort Lauderdale så fantastisk. 

Her kan du slappe av på de kritthvite, milelange strendene, spille golf på én av de flotte golfbanene – og akkurat som i Venezia kan du ta båttaxi til de sjarmerende kanalrestaurantene. Byens vakre kanaler går på kryss og tvers, og her ligger det luksusvillaer og marinaer med yachter og seilbåter. 

Vi anbefaler at du forlenger cruiseferien din med noen dager i Fort Lauderdale før cruiset. Vi tilbyr et stort og variert utvalg av hoteller – nedenfor finner du noen av favorittene våre.

Verdt å vite:

 • Med oss bestiller du både fly, hotell og cruise på én gang.
 • Alle måltider om bord er inkludert i prisen.
 • Den første natten på hotell er inkludert i prisen.
 • Drikkepakke og utflukter bestiller du direkte på rederiets hjemmeside.
 • Har du matallergi? Gi beskjed når du går om bord. Rederiet gjør sitt beste for å møte dine behov.
 • Cruisebillettene dine får du på e-post etter at du har sjekket inn online på rederiets hjemmeside (tidligst 30 dager før avreise).
 • Informasjon om ombordstigning finner du på billetten din. Den får du på e-post etter at du har sjekket inn online.
 • Transport er ikke inkludert i prisen.
 • Det er kun mulig å bestille én lugar pr. bestilling.
 • Personalet om bord snakker engelsk. Det er ikke personale fra Apollo om bord.

Les mer og få flere nyttige tips her »

Fly direkte: daglige avganger unntatt søndager, med Norwegian

Bilde av en telefon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-16.00
Lørdag og søndag: Stengt


Våre beste tips – Fort Lauderdale

 • Rundt 30 minutter fra Fort Lauderdale ligger Everglades, én av Amerikas største nasjonalparker. Utforsk parkens enorme våtmarksområde, hvor det finnes både alligatorer, flamingoer, vaskebjørner og flere andre dyr. Opplev parken fra et hydrokopter – da kommer du nær dyrelivet uten å forstyrre for mye. De kunnskapsrike guidene tar ansvar for å opplyse turistene og verne om Everglades dyreliv og natur. Dette er en morsom opplevelse for hele familien.
 • Gå ikke glipp av shoppingen på Sawgrass Mills Outlet, som er et av de største shoppingsentrene i USA.
 • Ta en tur med en hjuldamper på kanalene og se luksusvillaene og yachtene på nært hold.
 • Rundt 3,5 timer fra Fort Lauderdale ligger Orlando, som er verdenskjent for fornøyelsesparkene sine. Lei en bil og dra dit i én dag eller to.

Hotelltips før cruiset:

Hilton Fort Lauderdale Marina

Hilton Fort Lauderdale Marina

Hotellet har utmerket beliggenhet med utsikt over Intracoastal Waterway – og de vakre strendene i Fort Lauderdale er bare et steinkast unna. Hotellet har en småbåthavn, basseng, restaurant ved havet og et treningssenter. Rommene er romslige med luksuriøst sengetøy og vindu fra gulv til tak.

Sonesta Fort Lauderdale Beach

Sonesta Fort Lauderdale Beach

Populært hotell som ligger ved Fort Lauderdale Beach. Hotellet tilbyr restaurant, vinbar, oppvarmet utendørsbasseng og solterrasse. Rommene har gratis WiFi og store vinduer med utsikt over havet eller parken. Hotellet har også spa og døgnåpent treningssenter.

The Atlantic Hotel & Spa

The Atlantic Hotel & Spa

Et luksuriøst hotell som ligger rett ved strendene på Fort Lauderdale Boulevard. Hotellet har spa med badstue, boblebad og utendørsbasseng samt en skjønnhetssalong og et treningssenter. I tillegg finnes det en gavebutikk, restaurant og bar på hotellet. Rommene er romslige og har balkong, mikrobølgeovn, kjøleskap og minibar.


Rederiene som seiler fra Fort Lauderdale:

Royal Caribbean (RCCL)

Innovative skip med det nyeste av teknologi, bransjens største aktivitetstilbud for barn og unge og et stort utvalg av underholdning om bord. Passer godt for barnefamilier, aktive voksne og større reisegrupper.

Les mer om Royal Caribbean

Celebrity Cruises

Skip med komfortabel luksus og en behagelig atmosfære. Restauranter i verdensklasse med preg av det italienske kjøkken og stort fokus på eksellent service. Passer godt for voksne og par som ønsker litt roligere omgivelser.

Les mer om Celebrity Cruises

Slik kommer du deg til havnen

Adressen til havnen i Fort LauderdalePort Everglades Business Office 1850 Eller Drive Fort Lauderdale, Florida 33316 United States. Fra havnen til flyplassen (Ft. Lauderdale International Airport) er det ca. 3 km og det tar ca. 10 minutter med taxi. Transport er ikke inkludert i prisen.


Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips