Mangfoldige Kanariøyene

Uansett hva du vil finne på i ferien, så kan du gjøre det på Kanariøyene. Disse allsidige øyene byr på alt i fra flotte turmuligheter og naturopplevelser, fantastiske strender og vannsportaktiviteter til gode restauranter og bra shopping. Her er det i tillegg behagelige temperaturer året rundt. Så da er det kanskje ikke rart at Kanariøyene er et av nordmenns favorittreisemål?


Velg blant disse fem ferieparadisene på Kanariøyene

Reiser til Gran Canaria i vinter

Gran Canaria – favoritten som har alt

Gran Canaria er et kontinent i miniatyr med herlig vær året rundt. Her finnes det meste av det man forventer at en ferie skal inneholde.

Les mer og bestill ferien her
Reis til Tenerife i vinter

Tenerife – størst, vakrest og frodigst

Tenerife er kjent for å være den vakreste og frodigste av Kanariøyene. Her kan du velge mellom herlige sandstrender i sør og ekte kanarisk atmosfære i nord.

Les mer og bestill ferien her
Bilde av: Surfer på Fuerteventura

Fuerteventura – sport og strand

Øya for deg som elsker sol og bad. Fuerteventura er kjent for sine milelange strender og er perfekt for deg som liker å surfe og ønsker en aktiv ferie.

Les mer og bestill ferien her
Bilde av: Strand på Lanzarote

Lanzarote – magisk vulkanøy

Fine sandstrender, spennende severdigheter og bra shopping i kombinasjon med magisk vulkanlandskap gjør at det er en spesiell atmosfære på denne øya.

Les mer og bestill ferien her
Bilde av: Landskap på La Gomera

La Gomera – uberørt og genuin

La Gomera viser deg en ny og uberørt side av Kanariøyene. Her finnes grønnkledde fjell, pittoreske landsbyer og avslappende atmosfære.

Les mer og bestill reisen her