Reiser til Kroatia i sommerferien

Finn feriepulsen i Kroatia

Senk skuldrene på en bademadrass i Makarskas krystallklare vann og ta turen langs Podgoras sjarmerende strandpromenade. Kjenn adrenalinrushet i det du svinger deg fra tre til tre i Tucepi’s familievennlige zipline, sett nye turrekorder over majestetiske fjell, eller utforsk palasser og katedraler i Split. Kroatia bugner over av koselige byer, unike severdigheter og spennende utflukter. Det er fullt lov til å ønske seg litt av alt, og med et skjærgårdscruise er det faktisk mulig.

I sommer kan du velge mellom 13 ferieparadis og flere skjærgårdscruise. Se utvalget og bestill sommerferien til Kroatia i dag.


Gjør et søk etter dine kriterier her:


Reisemål for enhver smak

Strand ved Promajna – Makarskas riviera i Kroatia

Makarskas riviera

Makarskas riviera er kjent for sine vakre strender, hyggelige restauranter og lokale delikatesser – og i området er det mange forskjellige utflukter du kan bli med på.

Se hele utvalget vårt på Makarskas riviera
Oversiktsbilde av Split by

Split

Split byr på en kombinasjon av gammelt og nytt: kultur og historie, palasser og katedraler, utekaféer og shopping. Hva med å kombinere en ferie i Split med et herlig skjærgårdscruise?

Se hele utvalget vårt i Split
Reis til vakre Hvar i sommer

Hvar

Solsikre Hvar er en vidunderlig øy som sjarmerer alle. Øya er en av de største i den kroatiske skjærgården, og et favorittsted blant jetsettere i Adriaterhavet.

Se hele utvalget vårt på Hvar
Zlatni Rat – én av de vakreste strendene ved Adriaterhavet.

Brač

Brač er den tredje største øya i den kroatiske skjærgården. Reiser du hit kan du blant annet tilbringe dagene på Zlatni Rat – én av de vakreste strendene ved Adriaterhavet.

Se hele utvalget vårt på Brač
Skjærgårdscruise i Kroatia

Skjærgårdscruise

Opplev Kroatias vakre skjærgård med yacht. Her kombinerer man hyggelige havnebesøk med historiske steder som Hvar, Korčula og Dubrovnik. En fantastisk mulighet til å oppdage Kroatia.

Se hele cruiseutvalget vårt i Kroatia
Biograd Riviera, Kroatia

Biograd Riviera

Biograd Riviera er vårt nyeste reisemål i Kroatia. Kystbyen frister med en hyggelig havnepromenade som byr på fiskerestauranter og iskrembarer og en fantastisk utsikt over havet og de nærliggende øyene. 

Se hele utvalget vårt på Biograd Riviera
Starigrad Paklenica

Starigrad Paklenica

Dette er stedet for de som ønsker eventyr i ferien! Byen ligger rett ved inngangen til Paklenica som er perfekt for fjellvandring, klatring og kajakkturer.

Les mer om Starigrad Paklenica