Barn som sitter på trappen på en taverna i Hellas

 

 

Familieferie i Hellas

I Hellas finnes det mange hoteller som passer perfekt for barnefamilier! All Inclusive, svømmekurs, barneklubb og barnebassenger er bare noen av fasilitetene som finnes på flere av disse. Trenger du hjelp til å finne frem i jungelen av reisemål og hoteller? Nedenfor har vi samlet noen av våre mest populære hoteller for familier i Hellas.


Populære hoteller for familier:

Hotellområdet på Aegean Land er svært stilrent og moderne

Aegean Land, Naxos

Aegean Land på Naxos er et smakfullt og moderne hotell med et flott bassengområde. Her får du en genuin atmosfære i et rolig område.

Les mer om hotellet her
Candia Park Village har et stort bassengområde

Candia Park Village, Kreta

Et lite kretisk landsbyhotell bygd i en skråning ned mot hotellets private strender. Med to restauranter har man et variert utvalg av retter å velge mellom.

Les mer om hotellet her
Parga Beach har tre bassengområder

Parga Beach, Parga

Parga Beach ligger i en olivenlund og som navnet tilsier, rett på stranden i Parga. Her finner du flere bassengområder og en mengde av fasiliteter for både store og små.

Les mer om hotellet her
Det ene bassenget på Epsilon ligger rett ved stranden

Epsilon, Rhodos

Hotellet ligger på den populære Faliraki-stranden med herlige bassengområder, svømmeskole, Polly & Mino Playtime og Europas største badeland like i nærheten. Her vil barna kose seg.

Les mer om hotellet her
Santa Helena Beach har et stort bassengområde

Santa Helena Beach, Kreta

Dette strandhotellet er perfekt for familier som både ønsker et stort aktivitetstilbud for barna og et godt treningstilbud med gruppetimer, yoga og løp- og sykkelløyper rett utenfor for de voksne.

Les mer om hotellet her
Stellina Village Resort har et lokalt preg

Stellina Village Resort, Kreta

Et flott hotell med lokalt preg og fin beliggenhet, rett ved den populære og langgrunne Chryssi Akti-stranden. Her kan du velge å legge til All Inclusive dersom du ønsker det.

Les mer om hotellet her
Bassengområdet på Akti Chara

Akti Chara, Kreta

Akti Chara ligger rett ved stranden og har kort vei til butikker og spisesteder. I hotellets egen snackbar serveres kortreist, hjemmelaget mat. Et populært familiehotell blant våre gjester.

Les mer om hotellet her
Bassengområdet på Aquila Rithymna Beach

Aquila Rithymna Beach, Kreta

Matlagingskurs, bordtennis, bueskyting, strand- og bassengaktiviteter, Tasty Corner (snackbar for barna), massasjebehandlinger, vannsport og trimrom – trenger vi å si noe mer?

Les mer om hotellet her
Hos Poseidonia finnes to bassenger for voksne og to for barn

Poseidonia, Rhodos

Poseidonia er et populært hotell med sin sentrale, men likevel rolige beliggenhet. Gode fasiliteter og godt aktivitetstilbud samt ypperlig service skaper en god atmosfære for barnefamilier.

Les mer om hotellet her
Bassenget er omkranset av en frodig hage

Sitia Beach, Sitia

Høy standard og god komfort er stikkord for denne ferien. Barna morer seg i barneklubben med Polly & Mino mens de voksne slapper av ved bassenget med noe godt fra kaffebaren, Mondo Coffee.

Les mer og bestill her
Nana Beach har flere basseng å velge mellom

Nana Beach, Kreta

Dette er en familieperle som gir en komplett feriefølelse. Basseng med badeland, tidlig barnemiddag og miniklubb i tillegg til et stort aktivitetstilbud. Snorkling, windsurfing og bueskyting er bare noe av det som kan prøves ut her.

Les mer om hotellet her

Gjør et søk blant alle våre reiser her: