Familiepriser i juni, juli og august

Populære hotell for barnefamilien i sommer!

Ta med deg familien på en velfortjent ferie i sommer og nyt en ekstra uke med varme sommerdager. Vi har fortsatt noen reiser igjen i juni, juli og august! Se våre populære hotell for barnefamilien på Rhodos, Kreta og i Kroatia under og bestill sommerferien i dag!

Kampanjer akkurat nå:

I juni reiser barn for kun 998,– og i august for kun 1 krone på utvalgte avganger. Se utvalgte reiser i juni og august »

 


Populære hotell for familieferien på Rhodos

Bassengområdet på Epsilon, Rhodos

Epsilon, Faliraki

Familievennlige Epsilon ligger rett på den silkemyke Faliraki-stranden. I tillegg til å ha flere basseng ligger hotellet rett ved ett av Europas største badeland.

Les mer og bestill reise her
Deler av hotellområdet på Eden Roc

Eden Roc, Kalithea

Eden Roc byr på mange fasiliteter til familieferien. Basseng med sklier, minigolf og tennisbane, lekeplass og et godt utvalg av sportsaktiviteter. Stranden ligger bare et par steg nede fra hotellet.

Les mer og bestill reise her
Bassengområdet på Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel, Faliraki

Et familiehotell med beliggenhet rett på stranden med flere basseng, sklier, underholdning om kveldene, minitivoli, gratiskino og All Inclusive.

Les mer og bestill reise her

Populære hotell for familieferien på Kreta

Hotellets bassengområde ligger rett stranden

Margarita Beach Resort G D's Hotels, Agia Marina

Et populært hotell med sitt sjarmerende, lokale preg som ligger rett på stranden i Agia Marina. Hotellet har et mindre basseng med barneseksjon, samt. en a la carte restaurant og bar.

Les mer og bestill reise her
Geraniotis Beach ligger rett ved strandkanten

Geraniotis Beach, Platanias


Hotellet ligger i frodige omgivelser, rett på stranden i Platanias. Her finnes et stort utvalg av fasiliteter som trimrom, lekeplass, bordtennis og sandvolleyball. 

Les mer og bestill reise her
Bassengområdet på Porto Platanias Beach & Spa

Porto Platanias Beach & Spa, Platanias

En ferieoase med høy komfort og god standard med kort vei til både shopping og strand. Hotellet har flere bassengområder, et førsteklasses spa og All Inclusive mot tillegg.

Les mer og bestill reise her

Populære hotell for familieferien i Kroatia

Bassengområdet ved Bluesun Alga

Bluesun Alga, Tučepi

Sentralt hotell rett på strandpromenaden i Tučepi. Her finnes både saltvannsbasseng, barne- og babybasseng samt. jacuzzi. Hotellet byr på 3 restauranter med variert meny og en kafé- og isbar rett ved stranden.

Les mer og bestill reise her
Bassengområdet  på Neilson Alana Beachclub

Neilson Alana Beachclub, Starigrad Paklenica

Perfekt for den aktive familien! Stort utvalg av fasiliteter og aktiviteter for hele familien som gruppetimer, klatring, minigolf. vannsport samt. Rett ved ligger Velebitfjellene med flott turterreng. 

Les mer og bestill reise her
Le Meridien Lav, Podstrana

Le Meridien Lav, Podstrana

Et kvalitetshotell  på stranden med et pent bassengområde, to restauranter og en strandbar som byr på deilige grillretter. Mens barna er på barneklubb, kan du selv unne deg litt tid i hotellets flotte spa-avdeling!

Les mer og bestill reise her

Våre beste priser – barn reiser fra 1 krone!

Merk! Prisen gjelder per person når to voksne bor i dobbeltrom. Pris for barn kommer i tillegg – husk å legge til barn som reisefølge når du kommer til bestillingsdialogen.

Vilkår:
Gjelder bestillinger der barn sover i ekstraseng. Gjelder kun nye bestillinger og for én ukes reiselengde. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter. Ved enkelte tillegg som balkong og lignende kan ekstra kostnader forekomme.