Albania – idyllisk og uberørt!

Albania byr på det beste av to verdener: Middelhavets genuine atmosfære, smaker og gjestfrihet, kombinert med fantastiske strender og en unik historie. Her venter nyrenoverte hoteller, hyggelige promenader, brede strender og muligens sommerens laveste prisnivå.

Albania byr rett og slett på noe for enhver smak og alder. Til sommeren kan du reise til fire ulike feriesteder med oss.

Åpent kjøp sommeren 2019

Klarer du ikke å bestemme deg? Vi har åpent kjøp på sommerens reiser frem til 3.2.19. Vil du endre eller avbestille reisen før denne datoen gjør du det kostnadsfritt. Les mer her.

Velg blant disse fire ulike reisemålene:

Havnen i Saranda, Albanias Riviera

Saranda – den albanske rivieraen!

Saranda lokker med turkist badevann og kritthvite strender omringet av flott landskap. Langs strandpromenaden ligger restaurantene på rekke og rad med lokale spesialiteter på menyen. Bare en båttur unna ligger Korfu – hva med en kombinasjonsreise?

Bestill reise til Saranda her »

Premium Beach, Durres Riviera

Durres Riviera – barnefamilienes favoritt!

En milelang, silkemyk sandstrand, et stort utvalg av spisesteder, lekeplasser for barna og aktiviteter for hele familien kombinert med flotte familiehoteller som har mange fasiliteter. Durres Riviera er barnefamiliens feriedrøm!

Bestill reise til Durres Riviera her »

Bilde av: Strand i Dhermi

Dhermi – trendy småby ved stranden

I Albania er denne lille byen et velkjent ferieparadis, men stedet er fremdeles forholdsvis ukjent for utenlandske turister. Reiser du hit belønnes du med klart, fint vann og en hvit rullesteinstrand samt rimelig mat og drikke. Dhermi er også et trendy sommersted for den albanske eliten og byr på heftig natteliv og mange utesteder.

Bestill reise til Dhermi her
Bilde av: Strand i Himara

Himara – tradisjonell og autentisk

Himare er kjent for sin fine strandpromenade, og ligger i åssiden omringet av koselige tavernaer og lokalt hverdagsliv. Vakre kirker, gamle steinhus og lokale fiskebåter, som selger dagens fangst til en altfor snill pris, skaper en helt unik stemning, og gjør Himare til et førstevalg for alle som vil oppleve det autentiske Albania.

Bestill reise til Himara her

Populære hoteller for voksne:

Santa Quaranta

Santa Quaranta

Santa Quaranta er et pent hotell. Elegant innredning og en lekker beliggenhet på stra... Les mer
Fra 5 958 NOK
Bestill
Elysium

Elysium

Elysium i Dhermi er et hotell som ligger fint til i frodige omgivelser på en høyde næ... Les mer
Fra 4 948 NOK
Bestill

Populære hoteller for familier:

Fafa Grand Blue Resort

Fafa Grand Blue Resort

Fafa Grand Blue Resort ligger rett ved den kilometerlange sandstranden og har alt hva... Les mer
Fra 5 098 NOK
Bestill