Familieferie i sommer

Populære reisemål for familier

Det å velge et feriested hvor hele familien vil trives kan være en liten utfordring, men det trenger ikke være så vanskelig! Vi vet hvilke reisemål som passer ekstra bra for barnefamilier, hvor alle får en fantastisk ferie.

Bestill reise til Kreta

Kreta – stor, allsidig og uimotståelig

Kreta er en populær ferieøy blant nordmenn, og det med god grunn. Øya på størrelse med Rogaland, huser en rekke spennende og varierte reisemål. Topp tre blant barnefamilier er områdene Platanias, Kalives, Agii Apostoli.

Utforsk Kreta
Bestill reise til Rhodos, Hellas

Rhodos – en perle i det greske øyriket

Rhodos er en av de store, klassiske familiefavorittene. Øya har vakre strender, unike minnesmerker og ikke minst, et vell av aktiviteter for alle aldre. Østkysten er barnas favoritt, spesielt Kalithea & Faliraki samt Afandou & Kolymbia.

Utforsk Rhodos
Bestill reise til Durres i Albania

Durres Riviera – vår nye favoritt

Durres Riviera i Albania var fjorårets store nyhet, og suksessen vil ingen ende ta. I tillegg til å ha en vakker kyststripe og god standard på hotellene, er det dessuten rimelig å feriere her. 

Utforsk Albania
Bestill reise til Parga

Parga – et lite gresk paradis

Parga ligger som et vakkert amfiteater rundt havna. Her finnes mange flotte strender hvor barna vil stortrives. Er du usikker på hvor du skal bo? Sjekk ut Parga Beach.

Utforsk Parga
Bestill reise til Kroatia

Idylliske Kroatia

I Kroatia venter krystallklart vann, sjarmerende middelalderbyer, god mat og en gjestfri befolkning. Det er ingen hemmelighet at Makarskas riviera troner absolutt høyest blant barnefamiliene.

Utforsk Kroatia
Bestill reise til Karpathos, Hellas

Karpathos – perfekt for hele familien

På Karpathos er maten god, strendene fantastiske, havet blått og krystallklart. Prisnivået er relativt lavt og livet avslappende. For de minste anbefaler vi ferieidyllen Amopi. Her er strendene langgrunne og atmosfæren rolig.

Utforsk Karpathos
Bestill reise til Naxos, Hellas

Paros og Naxos – små greske badeparadis

Kykladene er selve DNA'et til Hellas. Her finner du de trange smugene blant hvitkalkede små hus. Strendene er som skapt for barn – i alle aldre. Om dere skal velge Paros eller Naxos...? Hva med en kombinasjon av begge?

Utforsk Kykladene
Bestill reise til Samos

Samos – nyhet

Samos er en av Egeerhavets skjønneste og frodigste øyer. Her møter du du små og genuine landsbyer og herlige strender som bukter seg kilometervis. Barnas favoritt, Votsalakia, er en koselig badeby i vest.

Utforsk Samos
Bestill familieferie på Mallorca

Mallorca – storby & strandliv

Barnefamilienes favoritt Alcudia byr på en nesten halv mil lang sandstrand med finkornet sand og klart, turkist vann. For litt eldre barn anbefales Cala d'Or med vakre badebukter og finkornet sand.

Utforsk Mallorca
Bestill reise til Kypros

Kypros – en rekke vakre strender

I Fig Tree Bay møtes du av fantastiske, langgrunne strender. Flere av hoteller passer godt for familier. Både små og store trives på Malama Beach Holiday Village, Myro-Androu og Sunrise Garden.

Utforsk Fig Tree Bay
Bestill familiecruise i Middelhavet

Cruise i Middelhavet – et hav av opplevelser

Et cruise er en unik og prisgunstig måte å oppleve perlene rundt Middelhavet på – uten å måtte pakke kofferten hver kveld. Om bord har du et rikt underholdnings- og aktivitetsprogram. Skal du velge cruiseskip helt etter barnas drømmer, anbefaler vi Royal Carribeans barnevennlige og fantastiske skip.

Bestill familiecruise i Middelhavet her
Bestill reise til Zakynthos

Zakynthos – langgrunne strender & fin natur

Zakynthos er en øy som har noe for alle, men det er i Kalamaki, med sin fantastiske sandstrand – barnefamiliene trives aller best. Her nyter du avslappende dager med sol og bad på langgrunne strender. Ønsker dere litt liv og røre i ferien er det en kort avstand til mer livlige Laganas.

Utforsk Zakynthos