Populære reisemål for familier i sommer

Populære reisemål for familier

Det å velge et feriested hvor hele familien vil trives kan være en liten utfordring – men vi vet hvilke reisemål som passer ekstra bra for barnefamilier, hvor alle får en fantastisk ferie.

Kreta – stor, allsidig og uimotståelig

Kreta er en populær ferieøy blant nordmenn, og det med god grunn. Øya på størrelse med Rogaland, huser en rekke spennende og varierte reisemål. Topp tre blant barnefamilier er områdene Platanias, Kalives, Agii Apostoli.

Utforsk Kreta

Rhodos – en perle i det greske øyriket

Rhodos er en av de store, klassiske familiefavorittene. Øya har vakre strender, unike minnesmerker og ikke minst, et vell av aktiviteter for alle aldre. Østkysten er barnas favoritt, spesielt Kalithea & Faliraki samt Afandou & Kolymbia.

Utforsk Rhodos

Parga – et lite gresk paradis

Parga ligger som et vakkert amfiteater rundt havna. Her finnes mange flotte strender hvor barna vil stortrives. Er du usikker på hvor du skal bo? Sjekk ut Parga Beach.

Utforsk Parga

Paros og Naxos – små greske badeparadis

Kykladene er selve DNA'et til Hellas. Her finner du de trange smugene blant hvitkalkede små hus. Strendene er som skapt for barn – i alle aldre. Om dere skal velge Paros eller Naxos...? Hva med en kombinasjon av begge?

Utforsk Kykladene

Idylliske Kroatia

I Kroatia venter krystallklart vann, sjarmerende middelalderbyer, god mat og en gjestfri befolkning. Det er ingen hemmelighet at Makarskas riviera troner absolutt høyest blant barnefamiliene.

Utforsk Kroatia

Vakre Samos

Samos er en av Egeerhavets skjønneste og frodigste øyer. Her møter du du små og genuine landsbyer og herlige strender som bukter seg kilometervis. Barnas favoritt, Votsalakia, er en koselig badeby i vest.

Utforsk Samos

Zakynthos – langgrunne strender & fin natur

Zakynthos er en øy som har noe for alle, men det er i Kalamaki, med sin fantastiske sandstrand – barnefamiliene trives aller best. Her nyter du avslappende dager med sol og bad på langgrunne strender. Ønsker dere litt liv og røre i ferien er det en kort avstand til mer livlige Laganas.

Utforsk Zakynthos

Kypros – en rekke vakre strender

I Fig Tree Bay møtes du av fantastiske, langgrunne strender. Flere av hoteller passer godt for familier. Både små og store trives på Malama Beach Holiday Village, Myro-Androu og Sunrise Garden.

Utforsk Fig Tree Bay