Aktuelle reiser i august & september

Reiser i august & september

Ferien kan aldri vare lenge nok – så hva med å forlenge feriefølelsen ut i august og september? Reis bort en langhelg til en storby eller én uke og nyt avslappende dager på stranda i varmere strøk.


Aktuelle reiser i august og september:

Idylliske Hellas

Pakkereiser

Ferdige pakkereiser på én eller to uker! Velg en dato som passer og tilpass reisen med tillegg etter deres ønsker. Enklere blir det ikke!

Se aktuelle reisemål
Storbyreise i Europa

Storbyreiser

Skal du reise bare ei langhelg eller lengre enn én uke? Sett sammen reisen din selv med fly og hotell. 

Se våre storbyfavoritter
Premiumreise til Mallorca

Premiumreiser

En sosial ferie med skreddersydde opplevelser. Bli med på en fellesreise med god mat, spennende utflukter og sosiale sammenkomster. 

Se våre premiumreiser

Aktuelle treningsreiser i august & september

Få en skikkelig kickstart på høsten med en treningsreise – i august og september har vi 5 ulike treningsreiser å velge mellom med kjente instruktører. 

Treningsreise med Lene Alexandra

FIT&FAB med Lene Alexandra

Lene Alexandra og LA Lifestyle inviterer på en aktiv treningsuke på Kreta fra 1. - 9. september. Denne uka får du jobbet med både med kondisjon, styrke og fleksibilitet!

Les mer om FIT&FAB med Lene Alexandra
Treningscamp på Rhodos

Apollo treningscamp på Rhodos

Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og et uthvilt sinn – sammen med dyktige instruktører reiser vi på en ukes aktiv ferie med variert treningsprogram til Rhodos.

Les mer om treningscamp på Rhodos
Treningsreise på Levante Beach Resort

Treningsreise med Silje og Sandra

Bli med Silje Bjørnstad og Sandra Johannson på en aktiv ferie på Rhodos. Dette blir en uke med variert treningsprogram og mye treningsglede og mestringsfølelser!

Les mer om treningsreise til Rhodos
Nordic Walking i Makarska

Nordic Walking i Kroatia

Sjarmerende småbyer omgitt av majestetiske fjell, evig grønn pinjeskog og en vakker skjærgård. Med sitt behagelige klima er Makarska i Kroatia er perfekt for turgåere som ønsker en aktiv ferie!

Les mer om Nordic Walking
Open Water på Korfu

Open Water på Korfu

Velkommen til et historisk svømmeeventyr på Korfu, øya som har alt som trengs for svømmeren: klart vann, behagelig temperatur, dramatisk kyst, finkornet sandstrand og mystiske grotter. 

Les mer om Open Water på Korfu