1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

728 vurderinger
Utmerket
 
519
Veldig bra
 
156
Bra
 
35
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

21.03.2017

Innlegg av Margrit Helene S

Fem fridager i Phan Thiet før hjemreise til Norge

Et utrolig vakker Hotell Ressort Victoria, Bungalower med stråtak, vakker parkanlegg, 2 store svømmebassenger i hver ende av ressorten, med muligheter å bestille mat og drikke. Fantastisk strand, meget høye bølger - krever forsiktighet; god merket med advarsler ved for høye bølger. Spa avdeling, har aldri hatt så behagelig massasje i en hel time, tom mannen min var begeistret.

 
06.09.2016

Innlegg av Ronny R

Fantastisk resort

Dette stedet har alt du trenger for en rolig ferie. Gym, Tennis, god mat, god service. Fantastiske bungalow. Vi glemte igjen badetøy siste dagen og de sendte det til HCMC med deres egen sjåfør. Det kaller jeg god service.

 
11.02.2016

Innlegg av ToneN Drøbak, Norge

Et herlig hotell vi gjerne reiser tilbake til

Hotellet ligger i utkanten av "turiststripa" og har en herlig rolig atmosfære hvor ingen nasjonaliteter er dominerende. Rommene består av bungalower, to og to henger sammen. Alle har terrasse med egne solsenger, og et stort flott bad. I tillegg til stort bad inne finnes en herlig dusj utenfor badet (skjermet for innsyn). Området er flott beplantet og det finnes to basseng. Stranden er til tider steinete pga store bølger, men det gikk fint å bade. Service er utmerket, det samme er maten som serveres i restauranten.

 
12.11.2015

Innlegg av Ronja F

Valuta for pengene

Vi bodde på Victoria resort i 4 netter og hadde en fin tid der. Dessverre gikk det ikke an å bruke stranda siden den var under rekonstruksjon. Vi hadde en bungalow med havutsikt, veldig fornøyd med det! Selve bungalowen begynner å bli litt sliten, det var badet og utedusjen som var absolutt det beste. Bassengområdene var også fine. Benyttet oss av treningsrommet som har helt ok standard. Frokostbuffeten var veldig bra med masse forskjellig å velge mellom. Alt i alt god valuta for pengene.

 
04.08.2011

Innlegg av Shelli50 Slinger, Wisconsin

Gleder meg til å dra tilbake!

Personalet var utrolig, hytte fantastisk og utrolig god mat også! Et ekstra pluss var transporten fra HoChi Minh City til Phan Thiet med et stopp på barnehjemmet hvor min datter kom fra! Vår sjåfør Tu tenkte på alt! Gjorde virkelig dette til en tur for livet!