Windsor Plaza

Windsor Plaza

  • • Basseng på taket
  • • Trimrom og spa

Midt i Ho Chi Minh-byen, øverst i et shoppingsenter, ligger Windsor Plaza – rulletrappa går rett ned til butikkene. Vil du spise på hotellet, har du flere gode restauranter å velge mellom og vil du ha litt egentid kan du jo legge turen innom hotellets spa. Hotellbussen tar deg med til sentrum, og etter en lang dag i byen frister kanskje det hyggelige bassenget på taket med et oppfriskende bad.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

The pool and spa
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 4,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Windsor Plaza fint byhotell som ligger i China Town med kort vei til shopping og fornøyelser. Basseng på taket med solsenger og parasoller. Alle rommene har fin utsikt.

Flere gode restauranter. Hovedrestauranten Café Central An Dong har både à la carte og en stor buffé med både vestlig og tradisjonell vietnamesisk mat. I 5. etasje ligger Ngan Dinh, en restaurant med kantonesisk mat og dim sum. Ta heisen helt opp til 25. etasje for å besøke Top of the Town Bar & Restaurant, der du ikke bare kan nyte førsteklasses mat men også en slående utsikt over storbyen.

Her er det et lite spa med behandlinger og massasje samt badstue. Trimrom i 24. etasje med treningsapparater, vekter og badstue for kvinner og menn (separate). Romslig lekehjørne med leker. Hotellbuss går til sentrum av Ho Chi Minh en gang i timen fra morgen til kveld. Bytrafikk.                                                                                    

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.