Sofitel Plaza Saigon

Sofitel Plaza Saigon

  • • Panoramautsikt fra bassengterrassen
  • • Legg til hel- eller halvpensjon

Sofitel Plaza Saigon er en fredelig oase i storbyvrimmelen – et topphotell med sentral beliggenhet nær Notre Dame-katedralen og Reunification Palace. Utsikten fra takterrassen er fantastisk og i kombinasjon med den gode servicen samt den lekre maten er det rett og slett ikke mer å ønske for en herlig hotellopplevelse.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Det var bare helt topp!!!!!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

På smakfulle Sofitel Plaza Saigon får du et luksuriøst opphold i sentrum av Ho Chi Minh-byen. På takterrassen er det et basseng, et separat barnebasseng og en poolbar. Gratis solsenger og parasoller. Fra bassengområdet har du en fantastisk utsikt over Ho Chi Minh-byen og alle de spennende kvartalene som venter på å bli oppdaget.

Sofitel Plaza Saigon har to restauranter: Café Rivol serverer internasjonale retter og L'Olivier byr på lekkerbiskener fra det franske kjøkkenet. I Boudoir Lounge Bar kan man ta en enklere lunsj, noe søtt til ettermiddagskaffen samt fingermat til drinken og musikkunderholdningen om kvelden.

Du kan trene i det velutstyrte treningsrommet med timer som aerobics og yoga. Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice og room service døgnet rundt mot avgift. Bytrafikk. 

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.